06/07/2020
80 ώρες

Σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων για την εξ αποστάσεως διδασκαλία

Εξ αποστάσεως σεμινάριο στην Τηλεκπαίδευση - εξ αποστάσεως διδασκαλία

Εξ αποστάσεως σεμινάριο (Διάρκειας 80 ωρών) με βεβαίωση παρακολούθησης - επιμόρφωσης από το ΚΕΔΙΒΙΜ ΙΙ GOLEARN

πληροφορίες Σεμιναρίου

Πανελλαδική Εξ αποστάσεως Επιμόρφωση ξεκινάει το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (επιπέδου 2) GoLearn αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας και πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ με θέμα "Ψηφιακές δεξιότητες εκπαιδευτικών για την εξ αποστάσεως σχολική εκπαίδευση" ανταποκρινόμενο στις εξελίξεις που φέρνει η υγειονομική κρίση στην σχολική εκπαίδευση με την εισαγωγή και καθιέρωση της τηλεκατάρτισης - εξ αποστάσεως διδασκαλίας.

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα εστιάζει στις βασικότερες ψηφιακές δεξιότητες που χρειάζεται κάθε εκπαιδευτικός προκειμένου να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες της διαδικτυακής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Η ανάπτυξη δεξιοτήτων από την πλευρά των εκπαιδευτικών για την κατανόηση, τη χρήση και την ένταξη ψηφιακών εργαλείων στη διδασκαλία τους στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της συμβατικής εκπαιδευτικής διαδικασίας καθίσταται ιδιαίτερα σημαντική. 

Το εξ αποστάσεως και ασύγχρονο σεμινάριο ως εκπαιδευτικό υλικό εμπεριέχει Βιντεομαθήματα! Διαβάζετε εσείς ότι ώρα και ημέρα θέλετε

Οι διδακτικές ενότητες του σεμιναρίου είναι


Σημείο αναφοράς είναι η εξελισσόμενη υγειονομική κρίση και ο κορονοϊός που αλλάζουν την ζωή μας εκ βάθρων. Από αυτή την αλλαγή δεν μπορεί να μείνει έξω η πρωτοβάθμια και η δευτεροβάθμια εκπαίδευση που ήδη μαθαίνει να λειτουργεί διαφορετικά σε βασικούς της τομείς όπως για παράδειγμα η διδασκαλία που αυτή την περίοδο πραγματοποιείται με την εξ αποστάσεως μέθοδο (συγχρονική και ασύγχρονη)

H προσπάθεια της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης αντιμετωπίζει προβλήματα που ξεκινούν από την απουσία υπολογιστών σε κάθε σπίτι μαθητή και εκτείνονται στις χαμηλές ποιότητες σύνδεσης και στα προβλήματα της ψηφιακής πλατφόρμας. Είναι σίγουρο όμως πως από εδώ και πέρα για τα επόμενα χρόνια η εξ αποστάσεως εκπαίδευση θα βρεθεί στο επίκεντρο της σχολικής εκπαίδευσης και ο ρόλος της θα αναβαθμίζεται συνεχώς. Αντίστοιχα οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων καλούνται να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους σχετικά με τη νέα μέθοδο διδασκαλίας και την χρήση των ψηφιακών εργαλείων που είναι απαραίτητα για την επίτευξή της.

Η επιμόρφωση αφορά την εκμάθηση σύγχρονων καινοτόμων πολύ εύκολων στην χρήση ψηφιακών εργαλείων, ώστε εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων να μπορούν να αναπτύσσουν και να οργανώνουν το δικό τους ψηφιακό υλικό και την εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Στο τέλος του σεμιναρίου λαμβάνεται πιστοποιητικό επιμόρφωσης από το ΚΕΔΙΒΙΜ ΙΙ GOLEARN

Διάρκεια: 80 ώρες
Μέθοδος Υλοποίησης: Εξ αποστάσεως και Ασύγχρονα
Έναρξη: 6 Ιουλίου
Αιτήσεις: Έως 14 Αυγούστου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΔΩ ​

Όροι συμμετοχής στο σεμιναρίο

1. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν ηχεία ώστε να μπορουν να ακούν τα βίντεο

2. Μπορείτε να ακυρώσετε την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα με το να στείλετε ένα email στο [email protected] Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται εάν ξεκινήσει το σεμινάριο

3. Για τυχόν παράπονα θα μπορείτε να απευθυνθείτε στο [email protected]

4. Έχετε τη δυνατότητα να αξιολογήσετε το σεμινάριο μέσω ερωτηματολογίου που έχει αναπτύξει το golearn

----> Δείτε το βιογραφικό του διδάκοντα

Βεβαιώσεις
Βεβαίωση παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΙΙ GOLEARN
Διοργανωτές
GoLearn
Κόστος
95€
ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ
75€
ΑΝΕΡΓΟΙ
75€
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ, ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
75€
ΑΜΕΑ
75€
ΜΕΛΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ
65€
ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
60€
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ GOLEARN: (ΕΦΑΠΑΞ ΕΞΟΦΛΗΣΗ)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ