2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Ανακοινώθηκε πότε θα γίνει

Αγωνία Τέλος - Βρισκόμαστε στην Τελική ευθεία για τον 2ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Πότε ανακοινώθηκε ότι θα γίνει και με ποιον τρόπο

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο 2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός του ΑΣΕΠ από τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ την στιγμή μάλιστα που βγαίνουν οι πίνακες διορισθέντων για τους επιτυχόντες του 1ου Πανελλήνιο Γραπτού Διαγωνισμού.

Μάλιστα οι θέσεις που θα δοθούν στο τέλος στο σύνολο στον 1ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό είναι 11.500 που αυτό κοντά στο 90% οι πιθανότητες διορισμού με βάση τον αριθμό των επιτυχόντων.

Βεβαίως πριν από τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ και τις δηλώσεις του περί διεξαγωγής του 2ου Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού του ΑΣΕΠ που θα οφορά (υπολογίζουμε εμείς) πάνω από 12.000 μόνιμες θέσεις σε όλο το δημόσιο για και το 2025 και έπειτα, γνωρίζαμε πως ο νόμος αναφέρει οτι θα γινει το αργότερο 2 χρόνια μετά τον 2Γ/2022.

Πότε θα γίνει ο 2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός του ΑΣΕΠ

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ ο 2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός του ΑΣΕΠ θα γίνει στις αρχές του 2025. Εμείς υπολογίζουμε πως θα γίνει τον Ιανουάριο.

Σε τι θα εξεταστείτε στον 2ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Θα εξεταστείτε στα παρακάτω μαθήματα συνδυαστικά ή και μεμονωμένα:

  • Γενικές Γνώσεις
  • Δεξιότητες
  • Εργασιακή Αποτελεσματικότητα

Τα μαθήματα θα τα βρείτε στην προετοιμασία του goLearn εδώ όπου καλύπτει και θα καλύπτει όλη την ύλη

Τι είναι τα νέα τεστ "CAT" (νέο μέθοδος εξέτασης)

Τα προσαρμοστικά τεστ (Computerized Adaptive Testing - CAT) τα ΟΠΟΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ του goLearn εδώ αποτελούν μια δοκιμασμένη μέθοδο δημιουργίας δοκιμασιών αξιολόγησης και αξιοποιούνται διεθνώς επί δεκαετίες σε φορείς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα για σκοπούς επιλογής υποψηφίων.

Η μέθοδος CAT υιοθετεί μία σύγχρονη μεθοδολογία ηλεκτρονικής εξέτασης για την αξιολόγηση δεξιοτήτων, η οποία βασίζεται σε μαθηματικά μοντέλα και προσαρμόζει, σε πραγματικό χρόνο, το επίπεδο δυσκολίας των ερωτήσεων στην επίδοση του υποψήφιου.

Οι ερωτήσεις των τεστ CAT δεν είναι βαθμολογικά ισοδύναμες. 

Ποιος είχε τις περισσότερες επιτυχίες στον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ;

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός goLearn είχε τις περισσότερες επιτυχίες στον 1ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ στην Ελλάδα.

Στο goLearn προετοιμάστηκε ο πρώτος των πρώτων (ανάμεσα σε 77.000 εξεταζόμενους)

Ο πρώτος των πρώτων σε όλη την Ελλάδα με βαθμολογία 90,75 έκανε προετοιμασία στον εκπαιδευτικό οργανισμό goLearn

Η εξ αποστάσεως προετοιμασία του goLearn (όπου εσύ διαβάζεις όποτε θέλεις) ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ από τον πρώην αν. Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κου Χρήστου Παναγιωτακόπουλου.

Αποκτήστε όλη την ύλη - Ξεκινήστε άμεσα προετοιμασία στις 18 Μαρτίου (Πλέον μετράμε αντίστροφα)

Ξεκινήστε άμεσα προετοιμασία στο goLearn και πάρτε την μέγιστη έκπτωση που ισχύει μόνο για τα τμήματα που ξεκινούν στις 18 Μαρτίου.

Αποκτήστε το κορυφαίο πρόγραμμα στην Ελλάδα με το οποίο κλείδωσαν διορισμό οι περισσότεροι υποψήφιοι στην Ελλάδα. Αποκτήστε όλη την ύλη στην χαμηλότερη τιμή στη χώρα

67% έκπτωση έως τις 19 Μαρτίου ΕΔΩ