Αγγλικά: Τι μπορείτε να κάνετε αφού πάρετε το πτυχίο σας

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός goLearn προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες αφού ολοκληρώσετε την εξέτασή σας στα Αγγλικά 

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός goLearn , ύστερα από την ολοκλήρωση της εξέτασής σας στα Αγγλικά και την έκδοση του πτυχίου σας, σας προσφέρει:

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει μετάφραση του πτυχίου αγγλικών από συνεργάτη δικηγόρο προκειμένου να επικυρωθεί για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε σε όλες τις προκηρύξεις.

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία θα χρειαστεί να προχωρήσετε στην κατάθεση του ποσού των 35€ (ο λογαριασμός της τράπεζας για την κατάθεση βρίσκεται στο τέλος της σελίδας) και αποστολής του αποδεικτικού κατάθεσης στο mail: [email protected]

Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα γράψετε τη λέξη "ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ" και το ονοματεπώνυμό σας

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ και ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΤΥΧΙΟΥ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Αν επιθυμείτε να αποστείλουμε το μεταφρασμένο πτυχίο στη διεύθυνση κατοικίας (μετάφραση και αποστολή) που μας έχετε δηλώσει θα χρειαστεί να κάνετε επιπλέον κατάθεση 7€ για αποστολή στην Αττική (σύνολο 42€) ή κατάθεση 9,5€ για αποστολή στην επαρχία (σύνολο 44,5€)για να έρθει το μεταφρασμένο έντυπο στο χώρο σας με τη συνεργαζόμενη ομάδα courier της ACS.

ΑΠΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Στην περίπτωση που επιθυμείτε αποστολή του πτυχίου σας χωρίς μετάφραση, αυτό μπορεί να γίνει μέσω κούριερ με χρέωση 7-9 ευρώ για Αττική και 9-12 ευρώ για εκτός Αττικής μόνο με αντικαταβολή. (πληρωμή στο οδηγό της courier)

ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Εάν επιθυμείτε επανεξέταση θα χρειαστεί να προχωρήσετε στην κατάθεση του ποσού των 100€. 

Το αποδεικτικό / καταθετήριο θα πρέπει να μας το στείλετε στο email [email protected] αναφέροντας την επιθυμητή ώρα και μέρα για την επανεξέταση σας, ώστε να επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπός για όλες τις πληροφορίες.

Στην αιτιολογία θα πρέπει να γράψετε τη λέξη ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ και το ονοματεπώνυμό σας

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Ο λογαριασμός για την κατάθεση των χρημάτων για όποια υπηρεσία επιλέξετε (μετάφραση, μετάφραση και αποστολή, επανεξέταση)

Όνομα δικαιούχου λογαριασμού: GOLEARN Ε.Π.Ε.
IBAN: GR32 0172 1260 0051 2609 2298 029 (Τράπεζα Πειραιώς)