ΑΣΕΠ - Διαγωνισμός για ΑΑΔΕ: Τυπικά προσόντα και μοριοδότηση

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τον μεγάλο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για τους μόνιμους διορισμούς στην ΑΑΔΕ - Ποια είναι τα απαραίτητα προσόντα που πρέπει να έχετε, πώς αποδυκνείονται και τι σας μοριοδοτεί

Μέχρι τις 4 Απριλίου πραγματοποιούνται οι αιτήσεις για τον μεγάλο διαγωνισμο του ΑΣΕΠ (1Γ/2022) για την ΑΑΔΕ και οι ενδιαφερόμενοι κάνουν αγώνα δρόμου για να συγκεντρώσουν όσα ορίζει η προκήρυξει για τις θέσεις μόνιμου διορισμού.

Η 1Γ/2022 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση οκτακοσίων είκοσι δύο (822) θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με γραπτό διαγωνισμό στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), σύμφωνα με το άρθρο 43 του ν. 4765/2021.

Παράλληλα τρέχουν και οι αιτήσεις για την προκήρυξη ΑΣΕΠ 2Κ/2022 για το Υπουργείο Μετανάστευσης

Και στην περίπτωση του Διαγωνισμού και στην περίπτωση της προκήρυξης 2Κ/2022 η Πιστοποίηση Αγγλικών μοριοδοτεί όπως στην πλειοψηφία των περίπτωσεων στις προκηρύξεις ΑΣΕΠ ενώ η Πιστοποίηση Υπολογιστών συγκαταλέγεται στα τυπικά προσόντα που πρέπει να έχει ο υποψήφιος.

Τα 123 πτυχία που συμμετέχουν στον γραπτό διαγωνισμό της ΑΑΔΕ

Ο συνολικός βαθμός του διαγωνισμού θα είναι ο βαθμός της γραπτής εξέτασης, προστιθεμένων και των προσαυξήσεων που δικαιούται ο υποψήφιος. Η εξέταση των μαθημάτων θα γίνει γραπτώς με τη μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών και οι απαντήσεις θα δοθούν σε ειδικά Απαντητικά Φύλλα. Εδώ μπορείτε να δείτε ποια πτυχία αποτελούν "διαβατήριο" για την συμμετοχή στον γραπτό διαγωνισμό.

Η προκήρυξη 2Κ/2022 του ΑΣΕΠ αφορά την πλήρωση 473 θέσεων εργασίας σε 25 ειδικότητες, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, οι οποίες κατανέμονται σε όλη την χώρα, όπως φαίνεται αναλυτικά εδώ.

Πώς μπορείτε να προλάβετε πριν την λήξη των αιτήσεων να έχετε Πιστοποίηση Αγγλικών και Υπολογιστών;

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn παρέχει την δυνατότητα μέσα σε λίγες ημέρες να δώσετε εξετάσεις και να πάρετε και την Πιστοποίηση Αγγλικών αλλα και την Πιστοποίηση Υπολογιστών ELIC εύκολα, άμεσα και πολύ οικονομικά

Την Πιστοποιηση Αγγλικών μπορείτε να την πάρετε εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως και ασύγχρονα μόνο με 111 ευρώ και την Πιστοποίηση Υπολογιστών με 95 ευρώ για την Αττική και 125 για εκτός Αττικής

Δείτε περισσότερα για την Πιστοποίηση Αγγλικών εδώ

Δείτε περισσότερα για την Πιστοποίηση Υπολογιστών εδώ