Αυτόματη κατοχύρωση έκπτωσης για ΕΛΜΕΠΑ και Παν.Πατρών

Παρακάτω σας περιγράφουμε πως μπορείτε να κλείσετε θέση για κάποιο από τα Μοριοδοτούμενα προγράμματα του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Πατρών αυτόματα και απλά καταθέτοντας την προκαταβολή

ΕΚΠΤΩΣΗ BLACK FRIDAY ΕΩΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Πώς θα κατοχυρώσετε την θέση σας και την έκπτωση για τα εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα επιμορφωτικά προγράμματα (σεμινάρια) του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου(ΕΛΜΕΠΑ)

Για το ΕΛΜΕΠΑ - Πώς κάνετε αυτόματη κατοχύρωση έκπτωσης Black Friday στα 150 ευρώ για την Ειδική Αγωγή

Για να ενταχθείτε στο εξ αποστάσεως τμήμα θα πρέπει να καταθέσετε προκαταβολή (150 ευρώ ΕΦΑΠΑΞ - BLACK FRIDAY)* στον παρακάτω λογαριασμό: 

GOLEARN Ε.Π.Ε.

Τράπεζα Πειραιώς, IBAN: GR37 0172 1260 0051 2609 5016 946

Στην αιτιολογία στην τράπεζα σημειώνετε το επώνυμό σας και τις λέξεις του προγράμματος που ενδιαφέρεστε και κατόπιν στο email [email protected] μας στέλνετε συνημμένο το καταθετήριο σε μορφή .jpeg ή .pdf. Επίσης, στο μέιλ γράφετε τα εξής προσωπικά στοιχεία: ονοματεπώνυμο (όπως αναγράφεται στην αστυνομική ταυτότητα), διεύθυνση, περιοχή, Ταχυδρομικό Κώδικα (Τ.Κ), πατρώνυμο και ΑΦΜ.

*Εφόσον μας στείλετε email με το καταθετήριο σας, εντός δύο εργάσιμων ημερών θα λάβετε απαντητικό email πως ελήφθη επιτυχώς.

Επιπλέον για τα σεμινάρια του Παν.Πατρών - Πώς κάνετε αυτόματη κατοχύρωση έκπτωσης στα 150 ευρώ

Για να ενταχθείτε στο εξ αποστάσεως τμήμα θα πρέπει να καταθέσετε εφάπαξ όλα τα δίδακτρα (150 ευρώ)* στον παρακάτω λογαριασμό: 

Τράπεζα Πειραιώς 
IBAN: GR9401721260005126101014691
Δικαιούχος: ΕΚΕΚ ΑΤΗΕΝΑ ΕΠΕ

Στέλνετε συνημμένο το καταθετήριο σε μορφή .jpeg ή .pdf σε αυτό το mail ([email protected])

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Στο ίδιο email γράφετε τα εξής προσωπικά στοιχεία: ονοματεπώνυμο (όπως αναγράφεται στην αστυνομική ταυτότητα), διεύθυνση, περιοχή, Ταχυδρομικό Κώδικα (Τ.Κ) και πατρώνυμο.

*Εφόσον μας στείλετε email με το καταθετήριο σας, εντός δύο εργάσιμων ημερών θα λάβετε απαντητικό email πως ελήφθη επιτυχώς.