Αυτόματη κατοχύρωση θέσης για την προετοιμασία στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Αυτόματη κατοχύρωση θέσης για την online προετοιμασία στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για τους διορισμούς στο δημόσιο - Πάρτε όλη την ύλη και προετοιμαστείτε κατάλληλα

Πώς θα κατοχυρώσετε την θέση σας και την έκπτωση για τo  Εξ αποστάσεως πρόγραμμα προετοιμασίας για τον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που μαζί του παίρνετε και όλη την ύλη

Δείτε εδώ περισσότερα για την εξ αποστάσεως και ασύγχρονη προετοιμασία για τον  2ο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που αφορά χιλιάδες διορισμούς! Το πρόγραμμα καλύπτει όλη την ύλη και είναι το μόνο με τόσο χαμηλή τιμή και υπό την ομ.εποπτεία καθηγητή Πανεπιστημίου.

Προετοιμαστείτε σωστά για να γράψετε υψηλό σκορ στο Διαγωνισμό

Διαδικασία αυτόματης εισδοχής στο πρόγραμμα
 
Για να ενταχθείτε στο εξ αποστάσεως τμήμα θα πρέπει να καταθέσετε προκαταβολή 300 ευρώ* στον παρακάτω λογαριασμό: 
GOLEARN Ε.Π.Ε.

Τράπεζα Πειραιώς, IBAN: GR37 0172 1260 0051 2609 5016 946

Στην αιτιολογία στην τράπεζα σημειώνετε το επώνυμό σας και την λέξη ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ  και κατόπιν στο email [email protected] μας στέλνετε συνημμένο το καταθετήριο σε μορφή .jpeg ή .pdf. Επίσης, στο email γράφετε τα εξής προσωπικά στοιχεία: ονοματεπώνυμο (όπως αναγράφεται στην αστυνομική ταυτότητα), διεύθυνση, περιοχή, Ταχυδρομικό Κώδικα (Τ.Κ), πατρώνυμο και ΑΦΜ.

Εφόσον μας στείλετε email με το καταθετήριο σας, εντός δύο εργάσιμων ημερών θα λάβετε απαντητικό email πως ελήφθη επιτυχώς.
 

ΛΗΨΗ ΚΩΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ MOODLE 

Εφόσον στείλετε το αποδεικτικό, θα λάβετε τους κωδικούς την ημέρα που ξεκινάει το πρόγραμμα. Αν εγγραφείτε μετά την ημέρα έναρξης του προγράμματος, τότε θα λάβετε τους κωδικούς μέσα στις 2 εργάσιμες μετά την αποστολή.
 
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας από τις 09:00 έως τις 17:00, Δευτέρα έως Παρασκευή. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

2111113231-2152159999
[email protected]
Μαυροκορδάτου 1-3

 

* Οι εφάπαξ καταβολές δεν επιστρέφονται