Αυτόματη κατοχύρωση θέσης για την προετοιμασία στον Διαγωνισμό ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών

Τρόπος κατοχύρωσης της θέσης σας και της έκπτωσης αυτόματα στην εξ αποστάσεως Προετοιμασία για το Διαγωνισμό ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών (Δείτε οδηγίες)

Πώς θα κατοχυρώσετε την θέση σας και την έκπτωση για τo νέο Εξ αποστάσεως πρόγραμμα προετοιμασίας (Δείτε εδώ) για τον Διαγωνισμό ΑΣΕΠ Εκπαιδευτκών (δείτε οδηγίες παρακάτω)

Το πρόγραμμα καλύπτει όλη την ύλη και πραγματοποιείται  υπό την εποπτεία του ομ. καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών κο Χρήστου Παναγιωτακόπουλου.

Ο εκπαιδευτικός μας οργανισμός αποτελεί το μεγαλύτερο φορέα προετοιμασίας ενηλίκων για διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ με τους περισσότερους επιτυχόντες (6.934) στον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό 2Γ/2022.

Εξειδικεύεται πανελλαδικά στην επιμόρφωση των εκπαιδευτικών σε συνεργασία με δημόσια Πανεπιστήμια

Το πρόγραμμα θα εμπλουτίζεται με έξτρα υλικό χωρίς κανένα κόστος σε περίπτωση που αλλάξει κάποιο από τα κομμάτια της ύλης

Διαδικασία αυτόματης εισδοχής στο πρόγραμμα προετοιμασίας

Για να ενταχθείτε στο εξ αποστάσεως τμήμα θα πρέπει να καταθέσετε προκαταβολή των 300 ευρώ* στον παρακάτω λογαριασμό: 

GOLEARN Ε.Π.Ε.

Τράπεζα Πειραιώς, IBAN: GR09 0172 1260 0051 2610 4419 757

Στην αιτιολογία στην τράπεζα σημειώνετε το επώνυμό σας και την λέξη ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ και κατόπιν στο email [email protected] μας στέλνετε συνημμένο το καταθετήριο σε μορφή .jpeg ή .pdf. Επίσης, στο email γράφετε τα εξής προσωπικά στοιχεία: ονοματεπώνυμο (όπως αναγράφεται στην αστυνομική ταυτότητα), διεύθυνση, περιοχή, Ταχυδρομικό Κώδικα (Τ.Κ), πατρώνυμο και ΑΦΜ.

Εφόσον μας στείλετε email με το καταθετήριο σας, εντός δύο εργάσιμων ημερών θα λάβετε απαντητικό email πως ελήφθη επιτυχώς.

ΛΗΨΗ ΚΩΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ MOODLE 

Εφόσον στείλετε το αποδεικτικό, θα λάβετε τους κωδικούς την ημέρα που ξεκινάει το πρόγραμμα.
 
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας από τις 09:00 έως τις 17:00, Δευτέρα έως Παρασκευή. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

2111113231-2152159999
[email protected]
Μαυροκορδάτου 1-3