Αυτόματη κατοχύρωση θέσης στο σεμινάριο Αγωγής Υγείας

Το 9μηνο σεμινάριο Αγωγής Υγείας πραγματοποιείται από το Πανεπιστήμιο Πατρών σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΕΚΕΚ

Πως θα κατοχυρώσετε την θέση σας και την έκπτωση για το εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενο επιμορφωτικό πρόγραμμα (σεμινάριο) του ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιτημίου Πατρών  - Μεγάλη έκπτωση αποκλειστικά για τους εγγεγραμμένους στην golearn στα 150 ευρώ από 350.

Τη διαχείριση του προγράμματος μετά την εγγραφή σας την χειρίζεται αποκλειστικά ο εκπαιδευτικός Οργανισμός ΕΚΕΚ ο οποίος υλοποιεί το πρόγραμμα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών

Για να κατοχυρώσετε την θέση σας και την έκπτωση των 150 ευρώ (από 350 μέσω) αν είστε επιμορφούμενος goLearn (ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ  μέσω έκπτωσης) έως 31/12 (η προθεσμία αυτή αφορά τον νέο κύκλο του Φεβρουαρίου) που λήγουν οι αιτήσεις για το ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΓΩΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ περισσότερα για το πρόγραμμα) μπορείτε να κάνετε κατάθεση προκαταβολής 55 ευρώ στον παρακάτω λογαριασμό και να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR9401721260005126101014691
Δικαιούχος: ΕΚΕΚ ΑΤΗΕΝΑ ΕΠΕ

Στην αιτιολογία στην τράπεζα σημειώνετε το ονοματεπώνυμο σας, τη λέξη “ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ”

Στέλνετε συνημμένο το καταθετήριο σε μορφή .jpeg ή .pdf σε αυτό το mail ([email protected])

Στο ίδιο email γράφετε τα εξής προσωπικά στοιχεία: ονοματεπώνυμο (όπως αναγράφεται στην αστυνομική ταυτότητα), διεύθυνση, περιοχή, Ταχυδρομικό Κώδικα (Τ.Κ) και πατρώνυμο.

Το υπόλοιπο ποσό μπορεί να καταβληθεί σε ακόμα 1 δόση κατά την διάρκεια του προγράμματος.

*Εφόσον μας στείλετε email με το καταθετήριο σας, εντός δύο εργάσιμων ημερών θα λάβετε απαντητικό email πως ελήφθη επιτυχώς.

ΛΗΨΗ ΚΩΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ MOODLE

Εφόσον στείλετε το αποδεικτικό, θα λάβετε τους κωδικούς την ημέρα που ξεκινάει το πρόγραμμα. Αν εγγραφείτε μετά την ημέρα έναρξης του προγράμματος, τότε θα λάβετε τους κωδικούς μέσα στις 2 εργάσιμες μετά την αποστολή.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας από τις 09:00 έως τις 17:00 Δευτέρα έως Παρασκευή.

*Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται αν ξεκινήσει το πρόγραμμα
*Σχετικά με ζητήματα που αφορούν τις οικονομικές, ακαδημαϊκές, γραμματειακές υποχρεώσεις, αποκλειστικά υπεύθυνο είναι το ΕΚΕΚ και όχι το golearn
*Έπειτα από εφάπαξ αποπληρωμή, το ποσό δεν επιστρέφεται
*Σε περίπτωση μη αποστολής του αποδεικτικού πληρωμής δεν ολοκληρώνεται η εγγραφή σας στο πρόγραμμα