Αυτόματη κατοχύρωση θέσης στο σεμινάριο Τεχνητής Νοημοσύνης

Το 9μηνο σεμινάριο Τεχνητής Νοημοσύνης πραγματοποιείται από το Πανεπιστήμιο Πατρών σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΕΚΕΚ

Πως θα κατοχυρώσετε την θέση σας και την έκπτωση για το εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενο επιμορφωτικό πρόγραμμα (σεμινάριο) του ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιτημίου Πατρών  -  Μεγάλη έκπτωση στα 245€ εφάπαξ για ΟΛΟ το σεμινάριο ή στα 300€ με δόσεις (150€ προκαταβολή).

Τη διαχείριση του προγράμματος μετά την εγγραφή σας την χειρίζεται αποκλειστικά ο εκπαιδευτικός Οργανισμός ΕΚΕΚ ο οποίος υλοποιεί το πρόγραμμα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών

Για να κατοχυρώσετε τη θέση σας και την έκπτωση για το ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ περισσότερα για το πρόγραμμα) μπορείτε να κάνετε κατάθεση προκαταβολής 150€ (300€ το συνολικό πόσό) ή 245€ για εφάπαξ καταβολή στον παρακάτω λογαριασμό και να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR9401721260005126101014691
Δικαιούχος: ΕΚΕΚ ΑΤΗΕΝΑ ΕΠΕ

Στην αιτιολογία στην τράπεζα σημειώνετε το ονοματεπώνυμο σας, τη λέξη “ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ”

Στέλνετε συνημμένο το καταθετήριο σε μορφή .jpeg ή .pdf σε αυτό το mail ([email protected])

Στο ίδιο email γράφετε τα εξής προσωπικά στοιχεία: ονοματεπώνυμο (όπως αναγράφεται στην αστυνομική ταυτότητα), διεύθυνση, περιοχή, Ταχυδρομικό Κώδικα (Τ.Κ) και πατρώνυμο.

Το υπόλοιπο ποσό μπορεί να καταβληθεί σε ακόμα 1 δόση κατά την διάρκεια του προγράμματος (εφόσον έχετε επιλέξει την αποπληρωμή σε δόσεις).

*Εφόσον μας στείλετε email με το καταθετήριο σας, εντός δύο εργάσιμων ημερών θα λάβετε απαντητικό email πως ελήφθη επιτυχώς.

ΛΗΨΗ ΚΩΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ MOODLE

Εφόσον στείλετε το αποδεικτικό, θα λάβετε τους κωδικούς την ημέρα που ξεκινάει το πρόγραμμα. Αν εγγραφείτε μετά την ημέρα έναρξης του προγράμματος, τότε θα λάβετε τους κωδικούς μέσα στις 2 εργάσιμες μετά την αποστολή.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας από τις 09:00 έως τις 17:00, Δευτέρα έως Παρασκευή.

2111113231, 2114095663 και 2152159999

[email protected]

*Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται αν ξεκινήσει το πρόγραμμα
*Σχετικά με ζητήματα που αφορούν τις οικονομικές, ακαδημαϊκές, γραμματειακές υποχρεώσεις, αποκλειστικά υπεύθυνο είναι το ΕΚΕΚ και όχι το golearn
*Έπειτα από εφάπαξ αποπληρωμή, το ποσό δεν επιστρέφεται
*Σε περίπτωση μη αποστολής του αποδεικτικού πληρωμής δεν ολοκληρώνεται η εγγραφή σας στο πρόγραμμα