Big Data Analytics: Σεμινάριο Εξειδίκευσης με Πιστοποιητικό

29/07/2024
4,5 μήνες - 200 Ώρες
Το 1ο Πανεπιστημιακό εξ αποστάσεως σεμινάριο Big Data Analytics με μονάδες ECTS

Μετά το πολύ πετυχημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πάνω στην Python, το Πανεπιστήμιο Πατρών με μία από τις κορυφαίες στην Ελλάδα Πολυτεχνικές Σχολές πραγματοποιεί σε συνεργασία με το Coding School του εκπαιδευτικού Οργανισμού ΕΚΕΚ το 200 ωρών εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο “BIG DATA ANALYTICS” παρέχοντας  Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
πληροφορίες Σεμιναρίου

Το Business Intelligence (BI) και το Data Analysis διεισδύουν με ταχύτητα φωτός σε όλους τους τομείς της εργασίας και τους κλάδους της επιχειρηματικότητας και ζήτηση για Data Analysts γιγαντώνεται!

Χωρίς τους Data Analysts οι εταιρείες δεν μπορούν να αξιοποιήσουν τα δεδομένα που έχουν συλλέξει με επιπτώσεις στην εμπορική τους πολιτική, στη στρατηγική marketing και στις διαδικασίες παραγωγής. 

Οι μισθοί αυτών των θέσεων είναι αρκετά υψηλοί. Υπάρχει αυξημένη ζήτηση αλλά οι υποψήφιοι δεν κατέχουν όλες τις απαραίτητες δεξιότητες.

Ξεκινάει το πρώτο πρόγραμμα πανεπιστημιακής εξειδίκευσης "Big Data Analytics"

Το Πανεπιστήμιο Πατρών το οποίο διαθέτει μια από τις κορυφαίες Πολυτεχνικές Σχολές στην Ελλάδα, ξεκινάει το εξ αποστάσεως πρόγραμμα σεμιναριακής εξειδίκευσης με τίτλο "BIG DATA ANALYTICS" σε συνεργασία με το coding school του EKEK.

Για το πρόγραμμα αυτό το Coding School του εκπαιδευτικού Οργανισμού ΕΚΕΚ συνεργάστηκε με το μεγαλύτερο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) για την ανάπτυξη του υλικού.

Ο επιμορφούμενος με την ολοκλήρωσή του προγράμματος θα λαμβάνει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ πάνω στο αντικείμενο ενώ θα έχει σε δεύτερο χρόνο να λάβει και την πρώτη Πιστοποίηση "Big Data Analytics" στην Ελλάδα από το φορέα Πιστοποίησης PQR.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Κοντά στις 6 εκατομμύρια θέσεις για data scientists μόνο στις ΗΠΑ τα επόμενα 3 χρόνια

Για παράδειγμα, στις Η.Π.Α. εκτιμάται πως τα επόμενα 3 χρόνια θα ανοίξουν κοντά στις 6 εκατ. θέσεις εργασίες για Data Scientists και για υποστηρικτικές θέσεις προς αυτούς. 

Σκοπός προγράμματος

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα στοχεύει στην ανάπτυξη γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων των εκπαιδευόμενων στην εξαγωγή, ανάλυση, αξιοποίηση και διαχείριση της πληροφορίας από μεγάλα δεδομένα. Πρόκειται για ένα άρτια δομημένο επιμορφωτικό πρόγραμμα, στο οποίο οι επιμορφούμενοι αποκτούν τόσο θεωρητικό όσο και πρακτικό υπόβαθρο γύρω από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και εννοιών που αφορούν στην Ανάλυση Μεγάλων Δεδομένων.

Το πρόγραμμα είναι ιδανικό για:

•    όσους θέλουν να επιμορφωθούν θεωρητικά αλλά και πρακτικά στην επιστήμη των Δεδομένων και στα Μεγάλα Δεδομένα.
•    όσους θέλουν να Πιστοποιηθούν ως Data Analysts (CERTIFIED DATA ANALYSTS).
•    όσους θέλουν να εργαστούν ως αναλυτές δεδομένων και να αποκτήσουν συγκρiτικό πλεονέκτημα.
•    επιχειρηματικά στελέχη.
•    εργαζόμενους στην πληροφορική, στατιστικολόγους, οικονομολόγους,εσωτερικούς ελεγκτές.
•    εργαζομένους του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα,
σε φοιτητές και αποφοίτους τριτοβάθμιας και μετα-δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με γνωστικό αντικείμενο τη διοίκηση επιχειρήσεων, που επιθυμούν να αναπτύξουν δεξιότητες πάνω στην ανάλυση επιχειρηματικών δεδομένων.

Σχετικά με τη Διάρκεια και τη Μέθοδο Υλοποίησης του Προγράμματος:

Το πρόγραμμα διαρκεί συνολικά 200 ώρες και αντιστοιχεί σε 8 ECVET. Περιλαμβάνει 3 θεματικές ενότητες (ΘΕ) οι οποίες πραγματοποιούνται σε διάστημα 20 εβδομάδες.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου Εξ αποστάσεως και ασύγχρονα μέσω πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης.

Ο νέος κύκλος του προγράμματος ξεκινάει στις 29 Ιουλίου και οι αιτήσεις ενδιαφέροντος πραγματοποιούνται έως τις 24 Ιουλίου.

Γίνε Certified Data Analyst με την πρώτη Πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων στην Ελλάδα

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος του Πανεπιστημίου Πατρών και την λήψη του Πιστοποιητικού επιμόρφωσης με την σφραγίδα του Πανεπιστημίου έχετε την δυνατότητα εάν γίνετε CERTIFIED BIG DATA ANALYST με την λήψη της πρώτης διεθνούς Πιστοποίησης "BIG DATA ANALYST" στην Ελλάδα από το φορέα PQR.

Έκπτωση για Νέες Εγγραφές έως 24/07

Αρχική Τιμή: 500 ευρώ
Έκπτωση για αιτήσεις έως 24/07: 215 ευρώ
Έκπτωση για ΕΦΑΠΑΞ καταβολή για αιτήσεις έως 24/07 : 185 ευρώ

ΕΚΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΔΩ ΕΩΣ 24/07

Αιτήσεις έως

Testimonials

Σταύρος Γεωργάτος

“Η καλύτερη επιλογή για τη δουλειά μου”

Στην εταιρεία που εργάζομαι ασχολούμαι με τεράστιο όγκο δεδομένων. Με το σεμινάριο Big Data Analytics του Πανεπιστημίου Πατρών όχι μόνο έλαβα Πιστοποίηση, αλλά πήρα και εφόδια που θα με βοηθήσουν στην εργασία μου!

Χρυσούλα Μαριακάκη

“Έγινα Certified Data Analyst”

Η διαχείριση δεδομένων και κυρίως μεγάλων δεδομένων ήταν κάτι που μου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον, καθώς μόλις τελείωσα τη σχολή μου και ήθελα να δω με τι θα ασχοληθώ. Παρακολούθησα το σεμινάριο, έδωσα την εξέταση πιστοποίησης και πλέον είμαι μία πιστοποιημένη Data Analyst. Σας ευχαριστώ πολύ.

Σπύρος Δενδρινός

“Έκανα το σεμινάριο μαζί με μία φίλη”

Εγώ και μία φίλη μου είδαμε το σεμινάριο σε μία διαφήμιση στο Ίντερνετ και σκεφτήκαμε να το κάνουμε. Πραγματοποιήσαμε ομαδική εγγραφή και στο τέλος μας βγήκε πιο οικονομικά και μάθαμε πολύ σημαντικά πράγματα.

Βεβαιώσεις
Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης "BIG DATA ANALYTICS" από το Πανεπιστήμιο Πατρών
Διοργανωτές
Πανεπιστήμιο Πατρών
ΕΚΕΚ
ΕΚΕΚ
Κόστος
215€
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 24/07
185€
ΕΦΑΠΑΞ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 24/07
ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ

Παράλληλα προγράμματα

Σεμινάριο στη Γλώσσα Προγραμματισμού Python
Ανοικτές αιτήσεις έχει το εξ αποστάσεως σεμινάριο στη Γλώσσα Προγραμματισμού Python από το Πανεπιστήμιο...
Ημερομηνία έναρξης 29.07.2024
Διάρκεια 4.5 Μήνες - 190 Ώρες
Εγγραφές Έως 24.07.2024
Διοργανωτής Πανεπιστήμιο Πατρών ΕΚΕΚ
E-LEARNING
Σεμινάριο στη Γλώσσα Προγραμματισμού Python