Διορισμοί Δικαστικής Αστυνομίας από τους Επιτυχόντες του Πανελλήνιου Διαγωνισμού ΑΣΕΠ

Πέρα από τους 5.915 επιτυχόντες του Πανελλήνιου Διαγωνισμού που διορίζονται άμεσα και το πολιτικό προσωπικό της Δικαστικής Αστυνομίας θα προέλθει από τους επιτυχόντες

Οι προσλήψεις του πολιτικού προσωπικού της Δικαστικής Αστυνομίας θα προκύψουν αποκλειστικά από τους επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 

Το ρεπορτάζ του μεγαλύτερου εργασιακού site στην Ελλάδα Proson.gr αναφέρει πως είναι θέμα χρόνου είναι η ψήφιση του Νομοσχεδίου, το οποίο αυτή τη στιγμή συζητείται στη Βουλή, και προβλέπει την ίδρυση και λειτουργία του Σώματος της Δικαστικής Αστυνομίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του proson.gr, το ΑΣΕΠ θα θέσει σε άμεση προτεραιότητα την έκδοση της προκήρυξης για 750 προσλήψεις στη Δικαστική Αστυνομία, αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου.

Από τον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό οι θέσεις του πολιτικού - προσωπικού

Οι προσλήψεις του πολιτικού - προσωπικού θα γίνουν αποκλειστικά μέσω του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, που διενεργήθηκε τον περασμένο Μάρτιο. 

Οι προσλήψεις του ένστολου προσωπικού, που προβλέπεται να κατέχει όπλο, θα γίνουν με διαγωνισμό που θα διενεργηθεί στη βάση του συστήματος προσλήψεων με μοριοδότηση του ΑΣΕΠ.

Διορίζονται 5.915 επιτυχόντες του Πανελλήνιου Διαγωνισμού.

Οι 1565 μόνιμοι διορισμοί ΤΕ θα γίνουν τις επόμενες ημέρες πραγματικότητα καθώς η μεγάλη προκήρυξη 2ΓΒ πάει στο Τυπογραφείο από ημέρα σε ημέρα και θα αφορά επιτυχόντες του 1ου Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού που έγινε τον Μάρτιο. Παράλληλα έρχονται ακόμα χιλιάδες διορισμοί επιτυχόντων με την ΥΠΑ που ήδη γινονται αιτήσεις αλλά και με την 3ΓΒ.

Η 3ΓΒ αφορά 4.200 μόνιμες θέσεις σε όλο το Δημόσιο. Από αυτές οι 1.500 θα διατεθούν σε δήμους. Στην προκήρυξη συμμετέχουν αποκλειστικά πτυχιούχοι πανεπιστημίων, επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (2Γ/2022).

Έρχεται 2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός

Οι μόνιμοι διορισμοί των επιτυχόντων και η μεγάλη πιθανότητα διορισμού εφόσον περάσεις έχει ήδη από τον Άυγουστο "ανάψει" το ενδιαφέρον για τον 2ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που θεσμοθετημένα θα γίνει για τους επόμενους χιλιάδες διορισμούς στο δημόσιο.

Ύλη και Προετοιμασία για τον 2ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό

Μεγάλη συμμετοχή έχουν τα τμήματα εξ αποστάσεως προετοιμασιάς της goLearn που παρέχουν όλη την ύλη καθώς εκατοντάδες ενδιαφερόμενοι θέλουν να προετοιμάζονται από τώρα. Συγκεκριμένα το επόμενο ανοικτό τμήμα είναι 2 Οκτωβρίου.

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΤΕ 50% ΕΚΠΤΩΣΗ