Διορίζονται 5.915 επιτυχόντες του Πανελλήνιου Διαγωνισμού - Έρχεται ο 2ος Γραπτός ΑΣΕΠ

Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Διορίζονται χιλιάδες επιτυχόντες από τον με την 2ΓΒ και την 3ΓΒ - Έρχεται ο 2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός (δείτε λεπτομέρειες)

Οι 1565 μόνιμοι διορισμοί ΤΕ θα γίνουν τις επόμενες ημέρες πραγματικότητα καθώς η μεγάλη προκήρυξη 2ΓΒ πάει στο Τυπογραφείο από ημέρα σε ημέρα και θα αφορά επιτυχόντες του 1ου Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού που έγινε τον Μάρτιο. Παράλληλα έρχονται ακόμα χιλιάδες διορισμοί επιτυχόντων με την ΥΠΑ που ήδη γινονται αιτήσεις αλλά και με την 3ΓΒ.

Η 3ΓΒ αφορά 4.200 μόνιμες θέσεις σε όλο το Δημόσιο. Από αυτές οι 1.500 θα διατεθούν σε δήμους. Στην προκήρυξη συμμετέχουν αποκλειστικά πτυχιούχοι πανεπιστημίων, επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (2Γ/2022).

Συγκερκιμένα η προκήρυξη είναι Θέμα 24ώρων.

Έρχεται ο 2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός του ΑΣΕΠ

Οι μόνιμοι διορισμοί των επιτυχόντων και η μεγάλη πιθανότητα διορισμού εφόσον περάσεις έχει ήδη από τον Άυγουστο "ανάψει" το ενδιαφέρον για τον 2ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που θεσμοθετημένα θα γίνει για τους επόμενους χιλιάδες διορισμούς στο δημόσιο.

Τώρα χιλιάδες υποψήφιοι γνωρίζουν πως όποιος περνάει έχει "κλειδώσει" διορισμό

Μάλιστα υπολογίζουμε στον 2ο Γραπτό Διαγωνισμό οι υποψήφιοι θα προετοιμαστούν καλύτερα καθώς στον προηγούμενο οι περισσότεροι δεν πίστευαν οτι θα γίνει και επίσης τώρα γνωρίζουν πως αν περάσουν έχει "κλειδώσει" διορισμό.

Έκλεισαν όλα τα τμήματα προετοιμασίας τον Σεπτέμβριο - Επόμενο ανοικτό στις 2 Οκτωβρίου

Μεγάλη συμμετοχή έχουν τα τμήματα εξ αποστάσεως προετοιμασιάς της goLearn που παρέχουν όλη την ύλη καθώς εκατοντάδες ενδιαφερόμενοι θέλουν να προετοιμάζονται από τώρα. Συγκεκριμένα το επόμενο ανοικτό τμήμα είναι 2 Οκτωβρίου.

Ο πρώτος των πρώτων στον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό προετοιμάστηκε με την goLearn

Ο πρώτος των πρώτων, δηλαδή ο επιτυχών με την μεγαλύτερη βαθμολογία ανάμεσα σε 77.073 πολίτες που εξετάστηκαν προετοιμάστηκε στην goLearn πετυχαίνοντας συνολικό βαθμό διαγωνισμού 90,75

Είχαμε τις περισσότερες επιτυχίες σε όλη την Ελλάδα

Η goLearn αποτελεί το μεγαλύτερο φορέα προετοιμασίας ενηλίκων για διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ με τους περισσότερους επιτυχόντες στον 2Γ/2022. Πάνω από 40.000 ενήλικες κάθε χρόνο προετοιμάζονται και μοριοδοτούνταί από προγράμματα που πραγματοποιούμε σε συνεργασία με Δημόσια Πανεπιστήμια όπως τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και άλλα δημόσια Πανεπιστήμια.

Ύλη, Προετοιμασία, Online Tests, Ασύγχρονα Βιντεομαθήματα

Το επόμενο εξ αποστάσεως και ασύγχρονο τμήμα με ανοικτές αιτήσεις εισδοχής ξεκινάει 2 Οκτωβρίου.

Το πρόγραμμα είναι το μόνο στην Ελλάδα που τελεί υπό την εποπτεία καθηγητή δημόσιου Πανεπιστημίου.

Το πρόγραμμα διαρκεί έως τις εξετάσεις και εμπλουτίζεται συνεχώς.

Αιτηθείτε εδώ έως τις 20 Σεπτεμβρίου για να κατοχυρώσετε πάνω από 60% έκπτωση