Δωρεάν Μοριοδοτούμενα Σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς (Δείτε πώς)

Μεγάλος διαγωνισμός για πλήρη χρηματοδότηση διδάκτρων για 9μηνα μοριοδοτούμενα πανεπιστημιακά σεμινάρια για εκπαιδευτικούς Π.Ε. και Δ.Ε.

Η 3η Attica Green Expo πλησιάζει και το goLearn, ο μεγαλύτερος οργανισμός επιμόρφωσης στην Ελλάδα σε συνεργασία με το alfavita.gr σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις σημαντικά δώρα για την ακαδημαϊκή και επαγγελματική σου εξέλιξη. 

Η 3η Attica Green Expo έρχεται σε λίγες μέρες στο Ολυμπιακό Ακίνητο του Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο. Η μεγαλύτερη συνάντηση για το περιβάλλον θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Μαΐου έως και την 1η Ιουνίου και σας περιμένει να την επισκεφτείτε.

Φέτος ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας της έκθεσης μεγαλώνει και εντάσσει και το κλάδο των εκπαιδευτικών. Εκτός από τους μικρούς μας φίλους, που θα έχουν για μία ακόμα χρονιά την ευκαιρία να μάθουν για το περιβάλλον παίζοντας στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, οι εκπαιδευτικοί μας θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν πλούσια δώρα. 

Πλήρης χρηματοδότηση Διδάκτρων και Δωρεάν Μοριοδοτούμενα Σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς

Δώρα που αφορούν την επαγγελματική τους εξέλιξη και τη μοριοδότηση τους στη διαδικασία πρόσληψης ή διορισμού στο δημόσιο. Τα δώρα αυτά είναι μοριοδοτούμενα προγράμματα για εκπαιδευτικούς όπου το goLearn θα καλύψει πλήρως τα δίδακτρα σε όσους επισκεφτούν την έκθεση και παρακολουθήσουν την ειδική εκπαιδευτική ημερίδα. 

Δείτε πώς:

Ο τρόπος για να συμμετάσχετε είναι απλός!

Βήμα 1ο

Μπαίνετε στο site της Attica Green Expo, κάνετε ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ και έρχεστε στην ημερίδα «ΠΑΙΔΙ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Παραστάσεων του εκθεσιακού χώρου, το Σάββατο 1η Ιουνίου, με ώρα προσέλευσης 10.30 π. μ και διάρκεια από τις 11.00 π. μ έως και τις 2.00 μ. μ

Βήμα 2ο

Μπαίνετε στον λογαριασμό του TIK TOK του alfavita.gr ή στον λογαριασμό Instagram και κάνετε Follow

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΛΥΨΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 9ΜΗΝΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

(με κλήρωση μετά το τέλος της εκδήλωσης)

•    Ένα Ενιάμηνο (9) Μοριοδοτούμενο Σεμινάριο Ειδικής Αγωγής από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε συνεργασία με το goLearn

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ goLearn : ΔΩΡΟ ΑΞΙΑΣ 420 ευρώ

•    Τρία ενιάμηνα (9) Μοριοδοτούμενα Σεμινάρια Ειδικής Αγωγής από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το goLearn

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ goLearn : ΔΩΡΟ ΑΞΙΑΣ 420 ευρώ το καθένα

•    Ένα Ενιάμηνο (9) Μοριοδοτούμενο Σεμινάριο Σχολικής Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών

•    Ένα Ενιάμηνο (9) Μοριοδοτούμενο Σεμινάριο Σχολικής ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ς του Πανεπιστημίου Αιγαίου

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ goLearn : ΔΩΡΟ ΑΞΙΑΣ 400 ευρώ 

ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Η κλήρωση θα γίνει ζωντανά