Δωρεάν το βιβλίο "Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα" του Γιώργου Α. Κορομηλά

Λάβετε το επίδομα των 600 ευρώ κάνοντας δωρεάν τηλεκατάρτιση στο GOLEARN και μαζί δωρεάν το κορυφαίο βιβλίο που αφορά λογιστές - φοροτεχνικούς και οικονομολόγους, "Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα" του Γιώργου Α. Κορομηλά και της Μαρίνα Τσιαουσίδου

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΙΙ GOLEARN και η εταιρεία Tax Αdvisors Οικονομικοί και Φοροτεχνικοί Σύμβουλοι με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουν την συνεργασία τους στο πλαίσιο της παροχής του ειδικού προγράμματος τηλεκατάρτισης για επιστήμονες και ελεύθερους-επαγγελματίες πληττόμενους από τον Covid-19 που εντάσσονται στους 6 βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας.

Σε όσους λογιστές/φοροτεχνικούς, οικονομολόγους ολοκληρώσουν 100 ώρες δωρεάν τηλεκατάρτισης στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΙΙ GOLEARN ώστε να λάβουν το εκπαιδευτικό επίδομα των 600 ευρώ,εταιρεία TaxAdvisors Οικονομικοί και Φοροτεχνικοί Σύμβουλοι προσφέρουν στους καταρτίζομενους το παρακάτω βιβλίο εντελώς Δωρεάν:

"Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα-Πρακτικός οδηγός εφαρμογής για πολύ μικρές και μικρές οντότητες, του Γιώργου Α. Κορομηλά και της Μαρίνα Τσιαουσίδου” (κανονική αξία: 50 ευρώ) 
 
Πρακτικός οδηγός εφαρμογής των Ε.Λ.Π. για τις πολύ μικρές και μικρές οντότητες – Ανάλυση και ερμηνεία του Ν.4308/2014 όπως ισχύει με πολλά παραδείγματα

Δείτε εδώ αναλυτική περιγραφή

Το GOLEARN αναλαμβάνει για εσάς εντελώς δωρεάν  από την αρχή έως το τέλος να ολοκληρώσει την διαδικασία ένταξης στην Εργάνη και στην τηλεκατάρτιση ώστε να λάβετε το επίδομα των 600 ευρώ εφόσον πληροίτε τα κριτήρια.

Για αναλυτικές πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση επικοινωνίας και εκπρόσωπος του GOLEARN θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός λίγων ωρών.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ