ΕΠΙΣΗΜΟ: Πέρασαν όλοι στο Proficiency στις εξετάσεις Ιανουαρίου (100% επιτυχία)

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Είχαμε 100% επιτυχία στις εξετάσεις για Πιστοποίηση Αγγλικών (lower - Proficiency) στην εξεταστική του Ιανουαρίου. Πέρασαν όλοι οι ενήλικες μέσω της goLearn οι οποίοι η σχέση τους με τα Αγγλικά ήταν ελάχιστη

Επίσημο γεγονός. Στην εξεταστική που έγινε τέλη Ιανουαρίου όσοι έδωσαν την Πιστοποίηση Αγγλικών που παρέχει η goLearn για την οποία δίνει ΔΩΡΕΑΝ 5 Επανεξετάσεις απλά ΔΕΝ τις χρειάστηκαν!

Είχαμε 100% επιτυχία. Πέρασαν όλοι! 

Όλοι πήραν το πτυχίο που ήθελαν (Η πλειοψηφία ήθελε να πάρει το Proficiency).

Όλοι μας οι υποψήφιοι έδωσαν τηλεξέταση από το σπίτι τους χωρίς να κάνουν καθόλου μαθήματα! Αγόρασαν από εμάς μόνο τα τεστ προσομοίωσης και εκπαιδευτικό υλικό.

Ήταν όλοι ενήλικες που η σχέση τους με τα Αγγλικά ήταν ελάχιστη. Απλά ήθελαν να πάρουν πάση θυσία το χαρτί για προκηρύξεις ΑΣΕΠ, διορισμούς

Μιλάμε για Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Αγγλικών που δίνετε εξέταση εξ αποστάσεως και έχει 4 δεξιότητες.

Είναι πλήρως αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ και το αποτέλεσμα είναι σίγουρο

Πάρτε ΕΥΚΟΛΑ ΕΔΩ την συγκεκριμένη Πιστοποίηση Αγγλικών που έχει 100% επιτυχία

Υπάρχει και η πολύ γρήγορη online Πιστοποίηση Αγγλικών που και αυτή είναι αναγνωρισμένη και μπορείτε να την πάρετε σε 2 μόνο ημέρες

Κοστίζει μόνο 95 ευρώ και μπορείτε ακόμα και σήμερα να την αγοράσετε.. να δώσετε το βράδυ (παράδειγμα) και να την πάρετε σε 2 μόνο ημέρες.

Η εν λόγω δεν έχει καθόλου προφορικά και καθόλου έκθεση. Δίνετε ΜΟΝΟ READING - LISTENING

Αναγνωρίζεται πλήρως και έχει ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΙΣΧΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΔΩ ΜΕ ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ

Θέλετε να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το πως θα πάρετε ΤΩΡΑ μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Αγγλικών; Αν ναι, καλέστε μας στο 2111113231, Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 9:00 έως και τις 17:00.

Πάνω από 20.000 παίρνουν την εν λόγω Πιστοποίηση Αγγλικών κάθε χρόνο για ΑΣΕΠ και προκηρύξεις - Είναι η μόνη που με τόσο χαμηλό κόστος στην Ελλάδα που προλαβαίνετε να την πάρετε σε 2 ΜΟΝΟ ΗΜΕΡΕΣ

Δείτε γιατί όμως έχετε σίγουρη την επιτυχία σας και γιατί είναι τόσο ΕΥΚΟΛΗ

goLearn: Εγγύηση 100% Επιτυχία - Εάν κοπείτε σας πληρώνουμε 5 Δωρεάν επανεξετάσεις.

Η Πιστοποίηση Αγγλικών που παρέχει goLearn έχει 4 δεξιότητες και ο ίδιος οργανισμός δίνει εγγύηση επιτυχίας χρηματοδοτώντας σε περίπτωση που κοπείτε έως 5 δωρεάν επανεξετάσεις

Η Πιστοποίηση Αγγλικών που παρέχει η goLearn είναι αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ και την επιλέγουν οι ενήλικες που έχουν χρόνια να ασχοληθούν με την Αγγλική γλώσσα.

Εξετάσεις Eξ αποστάσεως

Εξετάσεις από όλη την Ελλάδα από την άνεση του σπιτιού σας, με το απαραίτητο υλικό ( κάμερα, καλό internet, υπολογιστή, μικρόφωνο).Εάν θέλετε να εξεταστείτε εξ αποστάσεως ,υπάρχει ένα πρόσθετο κόστος στα 25 ευρώ

3 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής (a , b or c) και όχι 4

Ενώ στις περισσότερες εξετάσεις οι πιθανές απαντήσεις για τον υποψήφιο είναι 4 στην Πιστοποίηση Αγγλικών που παρέχει η goLearn είναι 3. Έτσι έχετε περισσότερες πιθανότητες για να απαντήσετε σωστά.

Βάση επιτυχίας το 51% και για B2 και για C2

Η βάση επιτυχίας είναι πάρα πολύ χαμηλή συγκριτικά με άλλες Πιστοποιήσεις Αγγλικών

Πάνω από 25.000 ενήλικες λαμβάνουν Πιστοποιήσεις Αγγλικών από την goLearn κάθε έτος

Πάνω από 25.000 ανά χρόνο παίρνουν Μοριοδοτούμενη και αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Αγγλικών για να την καταθέσουν σε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, για διορισμούς και προσλήψεις σε όλο το δημόσιο αλλά και για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους.

Η μόνη εξέταση που δίνει την δυνατότητα κατοχύρωσης των επιτυχημένων δεξιοτήτων!

Σε περίπτωση αποτυχίας, δεν δίνετε ξανά όλη την εξέταση από την αρχή. Αλλα μόνο τις δεξιότητες στις οποίες αποτύχατε χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Ισχύς κατοχυρωμένων δεξιοτήτων για 5 εξεταστικές περιόδους.

Περνάτε ακόμα και αν κόβεστε με 3 μονάδες; Η καινοτομία της νέας Πιστοποίησης

Ένα ακόμα θετικό της Πιστοποίησης Αγγλικών που παρέχει η goLearn είναι το Near Pass Advantage. Δηλαδή όσοι υποψήφιοι πετύχουν 3 μονάδες κάτω από την βάση σε 1 δεξιότητα και έχουν περάσει με επιτυχία τις άλλες 3, είναι επιτυχόντες.