Επιτυχόντες Πανελλήνιου Διαγωνισμού: Διορίστηκαν της 2ΓΒ - Βγήκαν τα αποτελέσματα

Βγήκαν οι οριστικοί πίνακες διορισθέων επιτυχόντων του Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού για την 2ΓΒ - Πότε βγαίνει η 3ΓΒ

Το ΑΣΕΠ εξέδωσε τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 2ΓΒ/2023 για τους επιτυχόντες του 1ου Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ και έτσι προχωράει σε έναν μεγάλο αριθμό μόνιμων διορισμών επιτυχόντων.

Πιο αναλυτικά, η προκήρυξη 2ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση, συνολικά, 1.843 θέσεων, μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (Β’ Στάδιο) σε φορείς του δημοσίου. 

  • Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.
  • Οι υποψήφιοι που ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες περιλαμβάνονται στους πίνακες διοριστέων και κατάταξης χωρίς ειδική επισήμανση. Πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία έχουν μόνο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην εν λόγω προκήρυξη.

Οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να ενημερωθούν για τη βαθμολογία τους, μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ αφού προηγουμένως εισέλθουν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του με τα στοιχεία σύνδεσής τους, ακολουθώντας τη διαδρομή: www.asep.gr > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αποτελέσματα.

Βγαίνει και η 3ΓΒ/2023 στις αρχές Ιουλίου

Υπενθυμίζουμε ότι ο διαγωνισμός 3ΓΒ/2023 προβλέπει την πλήρωση 4.276 θέσεων του κλάδου ΠΕ σε όλο το δημόσιο. 

Ολοταχώς για τον 2ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ σε λίγους μήνες

Μετά και τους μόνιμους διορισμούς των επιτυχόντων μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την διεξαγωγή του 2ου Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού του ΑΣΕΠ στο τέλος του έτους!

Μόλις 6 μήνες αφότου βγουν και τα αποτελέσματα της 3ΓΒ/2023 έχουν απομείνει.

Άλλαξε η ύλη - Τι έχει προστεθεί

Αποκτήστε όλη την ΝΕΑ ΥΛΗ στην προετοιμασία του goLearn,η οποία είναι η μόνη στην Ελλάδα που πραγματοποιείται υπό την εποπτεία καθηγητή Δημόσιου Πανεπιστημίου.

Είχε τις περισσότερες επιτυχίες στον 1ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και με  αυτήν προετοιμάστηκε ο πρώτος των πρώτων ανάμεσα σε 77.000 υποψήφιους

Ενταχθείτε στο τμήμα που ξεκινάει 10 Ιουνίου

ΚΑΝΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΔΩ