Εξ αποστάσεως Εκπαίδευση Αγγλικών για Πιστοποίηση B2,C1,C2

Το Golearn προσφέρει σε όλη την Ελλάδα εξ αποστάσως προετοιμασία με καθηγητή μέσω πλατφόρμας για την Πιστοποίηση των Αγγλικών LTE την οποία μπορείτε να την λάβετε με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ και έχει δια βίου ισχύ και αναγνώριση από τον ΑΣΕΠ για B2,C1,C2

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn προσφέρει σε χιλιάδες ενδιαφερόμενους σε όλη την Ελλάδα την online μοριοδοτούμενη Πιστοποιηση Αγγλικών LTE που είναι αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ πραγματοποιώντας και εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω webinar για την καλύτερη προετοιμασία των υποψήφιων ώστε να έχουν ένα σίγουρο αποτέλεσμα στην ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ που θα κάνουν για να λάβουν την Πιστοποίηση

Τα webinars πραγματοποιούνται με καθηγητή Αγγλικών και αφορούν ενήλικες που έχουν χρόνια να ασχοληθούν με την Αγγλική γλώσσα και χρειάζεται μέσα σε μικρό διάστημα να πάρουν την Πιστοποίηση Αγγλικών που έχει ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΙΣΧΥ ώστε να την καταθέσουν για κάποια προκήρυξη στο Δημόσιο και στον ΑΣΕΠ, για κάποιου μεταπτυχιακό ή για τον Ιδιωτικό τομέα.

Οι υποψήφιοι για την Πιστοποίηση Αγγιλκών τηλεξετάζονται μόνο σε Reading - Listening (δεν χρείάζεται εξέταση σε προφορικά και έκθεση) όποτε αυτοί θέλουν καθώς τηλεξετάσεις γίνονται κάθε ημέρα ανά μία ώρα.

Με αυτό τον τρόπο μπορούν ευελικτα και γρήγορ να λάβουν τα μόρια που προκύπτουν από την Πιστοποίηση Γλωσσομάθειας Αγγλικών πραγματοποιώντας εξέταση με 56 ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων!

Τι προσφέρει το GoLearn σε όλους τους υποψήφιους

1. Πακέτο 10 ωρών σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης μέσω webinar με εξειδικευμένο καθηγητή  (+ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ)

- Κόστος: 135 ευρώ 
- MOCK TESTS: Με το πακέτο των 10 ωρών παίρνετε 30% Έκπτωση στα MOCK TEST (τεστ προσομοίωσης που βασίζονται στην εξέταση)

  • 10 ευρώ (από 15) τα 3 τέστ
  • 21 ευρώ (από 30) τα 7 τέστ (ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ)
  • 28 ευρώ (από 40) τα 14 τέστ (ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ)

2. Πακέτο 20 ωρών σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης μέσω webinar με εξειδικευμένο καθηγητή (+ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ)

Κόστος: 195 ευρώ 
MOCK TESTS: Με το πακέτο των 200 ωρών παίρνετε 30% Έκπτωση στα MOCK TEST (τεστ προσομοίωσης που βασίζονται στην εξέταση)

  • 10 ευρώ (από 15) τα 3 τέστ
  • 21 ευρώ (από 30) τα 7 τέστ (ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ)
  • 28 ευρώ (από 40) τα 14 τέστ (ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ)

Τρόπος αυτόματης κατοχυρώσης θέσης

ΠΩΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ – ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ IBAN

Καταθέτετε το ποσό στο παρακάτω IBAN και μας αποστέλλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης σε μορφή .jpeg ή .pdf  σε αυτό το email [email protected] μαζί με το ονοματεπώνυμό σας (όπως αναγράφεται στην αστυνομική ταυτότητα, Ελληνικά & Λατινικά), ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση, περιοχή, ταχυδρομικό κώδικα (Τ.Κ) και το πατρώνυμό σας. Στην αιτιολογία της κατάθεσης γράφετε

  • εάν επιλεξετε το πακέτο εξετάσεων και δωρεάν υλικού: τη λέξη "Αγγλικά" και το ονοματεπώνυμό σας.
  • εάν επιλεξετε το πακέτο των έξτρα 10 ωρών τηλεκπαίδευσης: τη λέξη "Αγγλικά Webinar10" και το ονοματεπώνυμό σας.
  • εάν επιλεξετε το πακέτο των έξτρα 20 ωρών τηλεκπαίδευσης: τη λέξη "Αγγλικά Webinar20" και το ονοματεπώνυμό σας.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

Όνομα δικαιούχου λογαριασμού: GOLEARN ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

IBAN: GR32 0172 1260 0051 2609 2298 029 (Τράπεζα Πειραιώς)
swift: PIRBGRAA

ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

Θέσεις για εξέταση υπάρχουν διαθέσιμες κάθε ημέρα. Εσείς μας στέλνετε μία ημέρα αναγράφοντας την ημερομηνία (ηη/μμ/χχχχ) που θέλετε να γίνει η εξέταση καθώς και την επιθυμητή ώρα στο [email protected] . Εκπρόσωπος της πιστοποίησης θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει την κατοχύρωση της θέσης.

Εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για την Πιστοποίηση Αγγλικών LTE που μοριοδοτεί για διορισμούς, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, ζητείται για τα Μεταπτυχιακά προγράμματα αλλά και από τον Ιδιωτικό τομέα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ