Εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό Ειδικής Αγωγής που δεν χρειάζεται ΔΟΑΤΑΠ

Ανοικτές αιτήσεις έχει το κορυφαίο στην Ελλαδα Μεταπτυχιακό πρόγραμμα πάνω στην Ειδική Αγωγή που πραγματοποιείται από το Πανεπιστήμιο Πάτρών και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας - Διεκδικήστε υποτροφία μέσω του goLearn

Το 1ο σε επιλογή μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε όλη την Ελλάδα για τους εκπαιδευτικούς στον τομέα της Ειδικής Αγωγής αλλα και των παιδαγωγικών είναι το εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και του Πανεπιστημίου Πατρών.

Χιλιάδες εκπαιδευτικοί κάνουν αίτηση κάθε χρόνο μέσω του goLearn για να διεκδικήσουν υποτροφία στο μοναδικό Εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ελλάδα που ΔΕΝ χρειάζεται ΔΟΑΤΑΠ καθώς έχει ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΚ γιατί πραγμτοποιείται από ελληνικό δημόσιο Πανεπιστήμιο (Παν.Πατρών).

Το παραπάνω χαρακτηριστικό πέρα της παροχής μοριοδότησης, παιδαγωγικής επάρκειας και ένταξης στους πίνακες ΕΑΕ ειναι αυτό που φέρνει στην κορυφή των επιλογών τα τελευταία πολλά χρόνια.

Τι προσφέρει:

1. Δεν Καθυστερεί καθόλου όπως όλα τα υπόλοιπα ΠΜΣ από ξένα Πανεπιστήμια καθώς είναι απευθείας αναγνωρισμένο και δεν χρειάζεται αναγνώριση μέσω ΔΟΑΤΑΠ (έχει ελληνικό ΦΕΚ λόγω του Παν.Πατρών)
2. Καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις συνάφειας Μεταπτυχιακών 
3. Παρέχει ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ
4. Εντάσσει τους υποψηφίους στον κύριο πίνακα ΕΑΕ και τους ΜΟΡΙΟΔΟΤΕΙ με 20 μόρια
5. Οδηγεί σε άμεσο διορισμό και πρόλσηψη ως αναπληρωτών ΕΑΕ, τους υποψηφίους των περισσότερων ειδικοτήτων
6. Δυνατότητα Πρακτικής σκησης σε δημόσιες δομές στον τόπο διαμονής
7. Μοριοδοτεί Στελέχη Εκπαίδευσης καθώς και Δ/ΝΤΕΣ σχολικών μονάδων

Κριτήρια Εισδοχής & Απαραίτητα Δικαιολογητικά

1. Συμπληρωμένη αίτηση
2. Βιογραφικό σημείωμα
3. επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου σε συναφές με την εκπαίδευση γνωστικό αντικείμενο
4. Επικυρωμένο αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας
5. Έκθεση προσωπικών στόχων και ερευνητικών ενδιαφέρον 

Το μεταπτυχιακό έχει διάρκεια 4 εξάμηνα για να πληροί τη νομοθεσία για τα μεταπτυχιακά ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Πρακτική άσκηση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση στην Ελλάδα

Η Πρακτική Άσκηση πραγματοποιείται με συμβατικές, δια ζώσης μεθόδους στην Ελλάδα υπό την επίβλεψη του Πανεπιστήμιου Πατρών. Η Πρακτική Άσκηση (Π.Α.) αποτελεί ένα πολύ βασικό και ουσιαστικό τμήμα του προγράμματος Σπουδών. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησής του οι φοιτητές αναμένεται να αξιοποιήσουν σωστά και αποτελεσματικά το χρόνο τους και να ασκηθούν στο να αξιοποιούν, να συσχετίζουν και να συνθέτουν τις επιστημονικές γνώσεις που κατέχουν ή αποκτούν και, υπό την άμεση επαγγελματική καθοδήγηση και εποπτεία, να τις εφαρμόζουν σε όλους τους τομείς δραστηριότητας του έργου της Ειδικής Εκπαίδευσης. 

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά και στις αιτήσεις τηρείται σειρά προτεραιότητας ανά εξάμηνο.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να σας ενημερώσουμε για την α) διαδικασία εγγραφής και β) τα δικαιολογητικά που χρειάζονται. Εκπρόσωπος του Πανεπιστήμιο θα επικοινωνήσει μαζί σας!

Διάρκεια Μεταπτυχιακού

- 4 εξάμηνα, 120 πιστωτικές μονάδες (ζητούνται από το ΙΕΠ τουλάχιστον 3 εξάμηνα και 90 ECTS) και συμπεριλαμβάνει πρακτική άσκηση σε δομές Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης 30 πιστωτικών μονάδων ECTS (ζητούνται από το ΙΕΠ τουλάχιστον 20 ECTS) (2η προϋπόθεση).

Πραγματοποιήστε την Αίτηση σας - Ενημερωθείτε για μειωμένη τιμή μέσω του goLearn

Πραγματοποιήστε άμεσα εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω του goLearn και λάβετε ολοκληρωμένη ενημέρωση για το Μεταπττυχιακό και παράλληλα ενημερωθείτε για τις δυνατότητες ενδεχόμενης υποτροφίας για το πρόγραμμα.

ΚΑΝΤΕ ΕΔΩ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ