Νέο Voucher 150.000 εργαζομένων με επίδομα έως 400 ευρώ

Ξεκινάει η νέα δράση που αφορά στην παροχή θεωρητικής κατάρτισης σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες διάρκειας 80 ωρών σε 150.000 εργαζόμενους από όλους τους κλάδους της οικονομίας του ιδιωτικού τομέα, ηλικίας άνω των 18 ετών. 

Η κατάρτιση 150.000 εργαζομένων στις πράσινες και ψηφιακές δεξιότητες στο πλαίσιο του προγράμματος της ΔΥΠΑ "ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ"  χρηματοδοτείται από το ταμειο ανάκαμψης. Υλοποιείται από τη ΔΥΠΑ μέσω του εθνικού σχεδίου ανάκαμψης και ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» που έχει σχεδιαστεί από το Υπουργείο εργασίας  με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Πραγματοποιήστε την κατάρτισή σας στο GoLearn για το επίδομα των έως 400 ευρώ (5 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης)

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός goLearn συμμετέχει ως πάροχος κατάρτισης στο πρόγραμμα (Voucher) προσφέροντας κατάρτιση σε μία γκάμα αντικειμένων. Στο πέρας της κατάρτισης ο υποψήφιος θα δώσει και για Πιστοποίηση ώστε να λάβει τα έως 400 ευρώ

Ωφελούμενοι – Προϋποθέσεις  | Voucher για 150.000 εργαζόμενους

  • Να είναι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα
  • Να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών 
  • Να είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης 

Πώς θα κάνετε εκδήλωση ενδιαφέροντος για την Κατάρτιση και τα 400 ευρώ

Βήμα 1ο

Εκδηλώστε ενδιαφέρον για την κατάρτιση και τα έως 400 ευρώ στο goLearn ΕΔΩ (ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ)

Βήμα 2ο

Κάνετε αίτηση στο Voucher.gov.gr ΤΩΡΑ για να μπειτε στο Μητρώο Ωφελούμενων και λαμβάνετε τον ΚΑΥΑΣ σας - ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΛΑΒΕΤΕ μας τον στέλνετε στο [email protected] (Η παράδοση του ΚΑΥΑΣ στο golearn ισχύει μόνο για όσους βρίσκονται στην Αττική)

Βήμα 3ο 

Μόλις ανοίξει η διαδικασία επιλογής φορέων στο voucher.gov.gr επιλέγετε τον φορέα Golearn και το αντικείμενο που θέλετε!

Εκδηλώστε ενδιαφέρον για την κατάρτιση και τα έως 400 ευρώ στο goLearn ΕΔΩ (ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΑΤΤΙΚΗ)