Πώς διορίζεστε στα Δικαστήρια ανεξαρτήτως πτυχίου: Αιτήσεις έως 6 Ιουνίου

Μόνιμοι στα Δικαστήρια: Σε ποιες πόλεις θα διοριστείτε ανεξαρτήτως πτυχίου και απολυτήριο λυκείου - ΑΛΛΑΞΕ η ύλη! Δείτε όλες τις προσθήκες και αποκτήστε την έως 27-5!

Βγήκε η προκήρυξη για τους μόνιμους στα Δικαστήρια μέσω γραπτού διαγωνισμού. Στις 29-30 Ιουνίου διεξάγονται οι εξετάσεις!

Οι μόνιμες θέσεις στα δικαστήρια αφορούν όλα τα πτυχία ΑΕΙ - ΤΕΙ και όλους τους απόφοιτους λυκείου.

Στον γραπτό διαγωνισμό που προκήρυξε η Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών (ΕΣΔΙ) μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ΟΛΟΙ όσοι έχουν οποιοδήποτε πτυχίο ΑΕΙ, ΤΕΙ ή και απολυτήριο λυκείου. Εξαίρεση αποτελούν μόνο οι θέσεις της κατηγορίας ΠΕ / ΤΕ Δημοσιονομικού Ελέγχου-Διοικητικής Υποστήριξης του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Δεκτά όλα τα πτυχία ΑΕΙ - ΤΕΙ και τα απολυτήρια λυκείου - Διορισμοί σε πάνω από 60 πόλεις!

Εδώ θα δείτε όλες τις πολεις στις οποίες μπορείτε να διοριστείτε.

Ανεβαίνει όλη η ύλη και ξεκινάει η προετοιμασία έως τις 27 Μαϊου στο goLearn.

Η ύλη έχει αλλάξει!

Με βάση την προκήρυξη, η ύλη έχει ανανεωθεί,ενώ έχουν προστεθεί και επιπλέον σημεία λόγω διορισμών στο ελεγκτικό συνέδριο.

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός goLearn ανοίγει σε εκατοντάδες υποψήφιους την πλατφόρμα προετοιμασίας ώστε να λάβουν όλη την ύλη έως 27 Μαϊου

Αποκτήστε όλη την ύλη εδώ - Μην χάνετε χρόνο - Ξεκινήστε με τους κορυφαίους την εντατική εξ αποστάσεως προετοιμασία

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός goLearn είχε τις περισσότερες επιτυχίες στους προηγούμενους διαγωνισμούς!

Η προετοιμασία του είναι η μόνη που τελεί υπό την εποπτεία καθηγητή δημόσιου Πανεπιστημίου, του κου Χρήστου Παναγιωτακόπουλου από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Δείτε την κατανομή των διορισμών εδώ

Οι 350 θέσεις κατανέμονται στο Συμβούλιο της Επικρατείας, στα Πολιτικά και Ποινικά Δικαστήρια, τις Εισαγγελίες, στα Τακτικά Διοικητικά Δικαστήρια, στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών και Δημοσιονομικού Ελέγχου - Διοικητικής Υποστήριξης στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

Δείτε την λίστα των θέσεων εδώ

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη 

Δείτε ΕΔΩ οδηγίες για τα 15 δικαιολογητικά

Αιτήσεις εδώ για όλη την ύλη έως 27-05