Πως μπορείς να πάρεις το ECDL εξ αποστάσεως

Ανάμεσα στα ακαδημαϊκά κριτήρια που αναφέρουν οι προκηρύξεις ΑΣΕΠ αλλά και για τους διορισμούς των εκπαιδευτικών είναι και το ECDL - πιστοποίηση Υπολογιστών γνώσεων χειρισμού Η/Υ αλλά και η Πιστοποίηση γνώσεων Χειρισμού Η/Υ ELIC το οποίο προσδίσει μόρια ή αποτελεί απαραίτητη προσόν

To Golearn (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΙΙ αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας) παρέχει ταχύρρυθμη εξάσκηση - προετοιμασία - ασύγχρονα μαθήματα μέσω OnLINE πλατφόρμας σε όλη την Ελλάδα και σε χιλιάδες ενδιαφερόμενους ώστε να λάβουν το ECDL ή το ELIC εντός λίγων ημερών εύκολα και ευέλικτα με ασύγχρονη εκπαίδευση ώστε να έχετε πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό ότι ώρα εσείς θέλετε.

Με αυτό τον τρόπο γλιτώνετε χρόνο και μετακινήσεις και αυτό ισχύει για όλη την Ελλάδα. Αναφερόμαστε στο γνωστό σε όλους ECDL της PEOPLECERT αλλά και στην εξίσου το ίδιο αναγνωρισμένη στην Ελλάδα με ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΙΣΧΥ Πιστοποίηση Υπολογιστών ELIC.

Το ECDL και η Πιστοποίηση Υπολογιστών ELIC (3 ενότητες) που προσφέρει η GoLeran μοριοδοτεί με 4 μονάδες για το σύστημα διορισμών ενώ παράλληλα είναι απαραίτητο Πιστοποιητικό για την απόδειξη χειρισμού Η/Υ για όλο το Δημόσιο Τομέα και ειδικότερα σε:

- Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ αλλά και εκτός Α.Σ.Ε.Π
-  Προκηρύξεις για προσλήψεις στο Δημόσιο
- Για επιδοτούμενα Προγράμματα
- Μετατάξεις ήδη διορισμένων υπαλλήλων
- Αναβάθμιση υπαλλήλων σε Διοικητικούς
- Αξιολόγηση Διοικητικών Υπαλλήλων
- Διαγωνισμούς Εκπαιδευτικών
- Προσλήψεις σε ΔΕΚΟ όπως ΔΕΗ, ΔΕΔΗΗΕ, Λιμάνια, Εφορίες, Τελωνεία κτλ
- Προσλήψεις σε σώματα ασφαλείας όπως Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό κ.α

Πακέτο Ενοτήτων για ΑΣΕΠ και μοριοδότηση για προσλήψεις - διορισμούς:

- Ms Word  
- Ms Excel 
- Υπηρεσίες Διαδικτύου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  - ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και εκπρόσωπος του GoLearn θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 1 εργάσιμης