Προκηρύξεις ΑΣΕΠ - Πιστοποιηση Η/Υ: Απαραιτητο τυπικό προσόν για διορισμούς

Αυτές είναι οι ενότητες που χρειάζεται το ΑΣΕΠ μέσω της Πιστοποίησης Υπολογιστών η οποία πλέον είναι ΤΥΠΙΚΟ προσόν για διορισμούς και προσλήψεις στο δημόσιο! Πώς θα πάρετε άμεσα το τυπικό προσόν προκηρύξεων της Πιστοποίησης Υπολογιστών σε λίγες ημέρες

Με πρόσφατη απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ της Κυβερνήσεως όπου και φέρει την υπογραφεί του προέδρου του ΑΣΕΠ τροποποιούνται τα πάγια μέρη των προκηρύξεων επιλογής προσωπικού με βάση προκαθορισμένα και αντικειμενικά κριτήρια.

ΦΕΚ: Το απαραίτητο Πιστοποιητικό Η/Υ για αιτήσεις για διορισμούς

Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση, ΟΛΟΙ οι απόφοιτοι ΠΕ και ΤΕ, που συμμετέχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει να διαθέτουν πιστοποίηση γνώσης χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων, (γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

Εάν δεν έχετε Πιστοποίηση Υπολογιστών ΔΕΝ θα μπορείτε να συμμετέχετε σε προκηρύξεις

Η πιστοποίηση γνώσης χειρισμού Η/Υ, δηλαδή, θεωρείται πλέον ως πρόσθετο προσόν διορισμού. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως οι επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού που Δεν διαθέτουν την εν λόγω πιστοποίηση ΔΕΝ θα μπορούν να συμμετάσχουν στις προκηρύξεις του δημοσίου και επομένως να διοριστούν!

Ποιες ενότητες ορίζει το ΦΕΚ

Η Πιστοποίηση Υπολογιστών ELIC του golearn εμπεριέχει τις ενότητες που οριζονται από το ΦΕΚ και τις προκηρύξεις οι οποίες είναι:

- WORD
- EXCEL
- OUTLOOK (INTERNET)

Πώς θα πάρετε την Πιστοποίηση Υπολογιστών εύκολα και εξ αποστάσεως μέσα σε λίγες ημέρες με το χαμηλότερο κόστος

Μέσω του golearn, του μεγαλύτερου φορέα προετοιμασίας ενηλικων για το Δημόσιο και το ΑΣΕΠ μπορείτε άμεσα με το χαμηλότερο κόστος και εξ αποστάσεως να λάβετε την Πιστοποίηση Υπολογιστών ELIC του φορέα πιστοποίησης INNOVINK (PQR).

Ο φορέας παρέχει και εντατική εξ αποστάσεως και ασύγχρονη προετοιμασία - εξάσκηση χωρίς να χάσετε χρόνο! Μέσω πλατφόρμας μέσα σε λίγες ημέρες θα είστε έτοιμοι για να δώσετε εξετάσεις

Έξτρα Μόρια με το ELIC για διορισμούς και προσλήψεις

Η Πιστοποίηση υπολογιστών ELIC πέρα από το ότι είναι πρόσθετο τυπικό προσόν για τις προκηρύξεις μπορεί και να μοριοδοτεί ανάλογα και τι ορίζει η προκήρυξη για διορισμούς και προσλήψεις. Για παράδειγμα στις προσλήψεις εκπαιδευτικών δίνει 4 μόρια!

Δωρεάν Επανεξέταση και 2 Mock Tests

Εφόσον πάρετε μαζί με την εξέταση και το πακέτο ασύγχρονης προετοιμασίας για ένα σίγουρο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ παίρνετε και ΔΩΡΕΑΝ ΜΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ και 2 MOCK TESTS (Ισχύει για την Αττική)

Η Πιστοποίηση ELIC είναι συγκεκριμένα απαραίτητη για: 

- Για τις προκηρύξεις διορισμών στο δημόσιο - Αποτελει τυπικό προσόν που χωρίς αυτό δεν κάνεις αίτηση!
- Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ αλλά και εκτός Α.Σ.Ε.Π
- Προκηρύξεις για προσλήψεις στο Δημόσιο
- Για επιδοτούμενα Προγράμματα
- Μετατάξεις διορισμένων υπαλλήλων
- Αναβάθμιση υπαλλήλων σε Διοικητικούς
- Αξιολόγηση Διοικητικών Υπαλλήλων
- Διαγωνισμούς ΑΣΕΠ
- Προσλήψεις σε ΔΕΚΟ όπως ΔΕΗ, ΔΕΔΗΗΕ, Λιμάνια, Εφορίες, Τελωνεία κτλ
- Προσλήψεις σε σώματα ασφαλείας όπως Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό κ.α
- Προσλήψεις εκπαιδευτικών

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΔΩ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ