Σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Το εξ αποστάσεως Μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου Αιγαίου που αφορά εκπαιδευτικούς για διορισμούς, προσλήψεις ξεκινάει κάθε μήνα

Το σεμινάριο που πραγματοποιούν χιλιάδες εκπαιδευτικοί είτε αδιόριστοι, είτε αναπληρωτές είτε μόνιμοι εκπαιδευτικοι πάνω στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση ξεκινάει ξανά από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και έχει ανοικτές αιτήσεις αυτή την περίοδο.

Δεκάδες Χιλιάδες απόφοιτοι παιδαγωγικών και καθηγητικών σχολών που ενδιαφέρονται να προσληφθούν στη δημόσια Εκπαίδευση και να μοριοδοτηθούν για αυτό ή να εποκτήσουν πλεονέκτημα για την ιδιωτική εκπαίδευση, επιθυμούν να πραγματοποιήσουν το εν λόγω σεμινάριο που στο τέλος τους λαμβάνουν Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης από το ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Αποτελεί αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ εξειδίκευση - επιμόρφωση στον τομέα της Ειδικής Αγωγής η οποια πληροί όλες τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας για την μοριοδότηση.

Μοριοδότηση Εκπαιδευτικών

Το σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση μοριοδοτει:

  • Για προσλήψεις και διορισμούς εκπαιδευτικών (αδιόριστων, αναπηρωτών) με 2 μόρια
  • Για προσλήψεις και διορισμούς εκπαιδευτικών ΤΕ και ΔΕ  (αδιόριστων, αναπηρωτών) με 10 μόρια
  • Για τα στελέχη εκπαίδευσης, σύμφωνα με το νόμο Κεραμέως που είναι σε διαβούλευση, με 1 μόριο
  • Σας εντάσσει στους πίνακες της Ειδικής Αγωγής

Πως Πραγματοποιείται

Το σεμινάριο πραγματοποιείται εξ αποστάσεως και ασύγχρονα. Αυτό σημαίνει πως οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να διαβάζουν όποτε αυτοί θέλουν με βάση, όποια ώρα και ημέρα θέλουν καθώς δεν υπάρχουν ζωντανές και υποχρεωτικές παρακολουθήσεις.

Διάρκεια προγράμματος

Το σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση διαρκεί 9 μήνες (440 ώρες).

Έναρξη στις 29 Ιουλίου
Αιτήσεις έως 24 Ιουλίου

Ακαδημαίκοί και Επιστημονικοί υπεύθυνοι

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα "Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση" των προγραμμάτων δια βίου μάθησης, (με επιστημονικά υπεύθυνη την Ομότιμη καθηγήτρια  του Πανεπιστημίου Χ.Βιτσιλάκη και ακαδημαϊκά υπεύθυνη την καθηγήτρια Χ.Παπαηλιού) υλοποιείται στο πλαίσιο του ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται στις ακόλουθες ομάδες ενδιαφερομένων:

Α) Σε όσους αναπληρωτές και αδιόριστους εκπαιδευτικούς θέλουν να συγκεντρώσουν μόρια για το σύστημα διορισμών ή τις προσλήψεις στους πίνακες

Β) Σε εν ενεργεία εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων και όλων των βαθμίδων

Γ) Σε αποφοίτους ΑΕΙ-ΤΕΙ οι οποίοι επιθυμούν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του/της εκπαιδευτικού

Δ) Σε παιδαγωγούς, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, κοινωνιολόγους και απόφοιτους σχολών κοινωνικών και πολιτικών επιστημών

Ε) Σε όσους θέλουν να εξειδικευτούν στο πεδίο της Ειδικής Αγωγής, στις μαθησιακές δυσκολίες και διαταραχές, στην διαταραχή αυτιστικού φάσματος, στα προβλήματα συμπεριφοράς βρεφών και παιδιών, στο ΔΕΠ-Υ, στη συμβουλευτική γονέων και εκπαιδευτικών, στη διαχείριση παιδιών ειδικών ομάδων στη σχολική τάξη, στη διαχείριση των χαρισματικών παιδιών, στην αντιμετώπιση διαταραχών επικοινωνίας, στην ψυχοπαθολογία βρέφους, παιδιού και εφήβου, στις πρακτικές ενταξιακής Εκπαίδευσης

Ζ) Σε όσους φοιτούν ή έχουν ολοκληρώσει ΠΜΣ στην ΕΑΕ και άλλα ΠΜΣ στις επιστήμες της αγωγής

Δίδακτρα - Τεράστια Έκπτωση!

ΜΟΝΟ 225 ευρώ (όλα σε δόσεις)

Συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση και εκπρόσωπος του προγράμματος θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για το σεμινάριο.