Βραβείο στον Εκπαιδευτικό οργανισμό goLearn: Η νούμερο 1 επιλογή για Πιστοποίηση Αγγλικών σε όλη την Ελλάδα!

Βραβείο στον Εκπαιδευτικό οργανισμό goLearn: Η νούμερο 1 επιλογή για Πιστοποίηση Αγγλικών σε όλη την Ελλάδα! 

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός goLearn, συνυφασμένος με την επιτυχία στις εξετάσεις Γλωσσομάθειας, βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος συνεργάτης της Peoplecert για την προώθηση Πιστοποίησης Αγγλικών στην Ελλάδα.

Βραβείο “Partner of the Year – Gold”

Πάνω από 70.000 ενήλικες από το 2020 προετοιμάστηκαν από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό golearn για Πιστοποίηση Αγγλικών και άλλων ξένων Γλωσσών.

Οι βασικοί λόγοι βράβευσης, μεταξύ των πολλών, ήταν η δυνατότητα που δώσαμε σε χιλιάδες ανθρώπους να πάρουν άμεσα την απαραίτητη πιστοποίηση αγγλικών, καθώς και η άριστη εξυπηρέτηση που τους παρείχαμε σε επίπεδο προετοιμασίας, εκπαιδευτικού υλικού, γραμματειακής και τεχνικής υποστήριξης.

Επιπλέον, όσοι επέλεξαν το goLearn, μπόρεσαν να διαλέξουν όποια ώρα και όποια ημέρα τους εξυπηρετούσε για την διεξαγωγή της εξέτασης τους, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Αυτό όμως που μας δίνει επίσης μεγάλη ηθική ικανοποίηση, είναι το πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας των υποψηφίων μας, οι οποίοι πέτυχαν το επιθυμητό επίπεδο πιστοποίησης για αυτούς.

Η πιστοποίηση που έλαβαν τους έδωσε την απαραίτητη μοριοδότηση για το ΑΣΕΠ, αλλά και ένα πτυχίο που βεβαιώνει τη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Με τα τεστ προσομοίωσης και το άρτιο εκπαιδευτικό υλικό, από εξειδικευμένους καθηγητές με μεγάλη πείρα όλοι όσοι επέλεξαν το goLearn ήταν κατάλληλα προετοιμασμένοι για την εξέταση με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής σε Reading και Listening.

Μέσω της πολύ σημαντικής βράβευσης της Peoplecert, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την επιλογή σας!

Συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε τα κορυφαία εκπαιδευτικά προγράμματα, ανταποκρινόμενοι πάντα στις ανάγκες της εποχής και πάνω από όλα στις δικές σας.