2ος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τεστ Προσομοίωσης ΔΩΡΕΑΝ

Το 1ο και μοναδικό τεστ προσομοίωσης για τον 2ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ εντελώς δωρεάν - Εξασκηθείτε και αξιολογηθείτε σε όλες τις νέες ενότητες online και χωρίς κόστος!

Τώρα μπορούν όλοι να λύσουν δωρεάν το πρώτο στη χώρα Τεστ Προσομοίωσης για τον 2ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ο οποίος και επισπεύδεται για να γίνει άμεσα!

Είναι το μόνο Τεστ προσομοίωσης που τελλεί υπό την εποπτεία και επιμέλεια καθηγητή Δημόσιου Πανεπιστημίου, του κου Χρήστου Παναγιωτακόπουλου από το Πανεπιστήμιο Πάτρων!

Το τεστ προσομοίωσης του goLearn θα το λύσετε δωρεάν και θα βαθμολογηθείτε σε όλη την ύλη και τις ενότητες εξέτασης του Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ.

Είναι το 1ο στην Ελλάδα που έχει ενσωματώσει διαδραστικές ασκήσεις παραγωγικού και επαγωγικού συλλογισμού πρώτου και δεύτερου επιπέδου καθώς και κατανόησης χώρου.

Τεστ προσομοίωσης με online αξιολόγηση αποτελέσματος για Διαγωνισμό ΑΣΕΠ

Με το που τελειώσετε το τεστ,η πλατφόρμα τηλεκατάρτισης θα βγάλει το σκορ!

Είχαμε τις περισσότερες επιτυχίες στην Ελλάδα στο 1ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός goLearn,που συνεργάζεται αποκλειστικά με δημόσια Πανεπιστήμια και κορυφαίους ακαδημαίκούς,είχε τις περισσότερες επιτυχίες στον 1ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ.

Μαζί με το goLearn προετοιμάστηκε και ο πρώτος των πρώτων στην Ελλάδα (ανάμεσα σε 77.000 εξεταζόμενους)

 

 

Που θα εξασκηθείτε δωρεάν (ενότητες - ύλη του τεστ)

Με το τεστ θα λύσετε θέματα σε:

  1. Παραγωγικό συλλογισμό
  2. Επαγωγικό συλλογισμό
  3. Γλωσσικό συλλογισμό
  4. Αριθμητικό συλλογισμό
  5. Αντίληψη χώρου
  6. Σενάρια εργασιακής αποτελεσματικότητας

Ξεκινήστε την προετοιμασία σας άμεσα και αξιοποιήστε το διαθέσιμο χρόνο!

Ο διαγωνισμός επίκειται να πραγματοποιηθεί τέλη του 2024 - αρχές του 2025. Ξεκινήστε από τώρα την προετοιμασία σας, καθώς ο χρόνος που απομένει, μετράει αντίστροφα!

Πώς θα αποκτήσετε το τεστ προσομοίωσης

Στην παρακάτω φόρμα θα κάνετε εκδήλωση ενδιαφέροντος. Μέχρι και τις 15 Ιουλίου θα σας σταλθεί το τεστ προσομοίωσης και οδηγίες χρήσης

Γνωρίζουμε πώς θα δώσετε εξετάσεις

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός goLearn θα σας προετοιμάσει σε περιβάλλον εξετάσεων! Γνωρίζουμε πως η μεγάλη αλλαγή φέτος πέρα από τον εμπλουρισμό της ύλης στον Διαγωνισμό ΑΣΕΠ είναι ο τρόπος θα εξεταστούν οι υποψήφιοι.

Θα εξεταστούν μέσω υπολογιστή και με τα λεγόμενα τεστ "CAT".

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ

Μάθετε εδώ περισσότερα για την εξ αποστάσεως προετοιμασία του goLearn και αποκτήστε όλη την ύλη