Προσλήψεις αναπληρωτών 2023: Ανοίγουν οι πίνακες σε λίγες ημέρες! Τι μοριοδοτεί;

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανοίξουν οι πίνακες της Γενικής Εκπαίδευσης για τις χιλιάδες νέες προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών που θα γίνουν για την επόμενη σχολική χρονιά.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας αλλά και τα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο βρισκόμαστε πολύ κοντά στο άνοιγμα των πινάκων της Γενικής Εκπαίδευσης για τις χιλιάδες νέες προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών που θα γίνουν για την επόμενη σχολική χρονιά.

Αυτό απάντησε η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως σε ερώτηση εκπαιδευτικού  “πότε ανοίγουν οι πίνακες των εκπαιδευτικών;” στο πλαίσιο του “Εσείς ρωτάτε, εγώ απαντώ!” που έχει καθιερώσει.

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ ενημέρωσε πως σκοπός είναι τον Φεβρουάριο οι αναπληρωτές να κάνουν τις αιτήσεις τους! Εκτιμήσεις με βάση αυτό αναφέρουν ότι οι προκηρύξεις θα βγουν τέλη Ιανουαρίου.

Όπως έχει γίνει γνωστό μάλιστα ΔΕΝ πρόκειται να γίνει Διαγωνισμός ΑΣΕΠ - Το σύστημα που ισχύει και θα ισχύσει είναι αυτό του προσοντολογίου και της μοριοδότησης μέσω κοινωνικών κριτηρίων και κατάρτισης (σεμινάρια, πιστοποιήσεις)

150.000 εκπαιδευτικοί θα κάνουν αίτηση – Πώς θα μοριοδοτηθούν;

Περίπου 130 – 150.000 εκπαιδευτικοί εκτιμάται από το υπουργείο Παιδείας ότι θα ενταχθούν στους νέους πίνακες του ΑΣΕΠ για να διεκδικήσουν μία θέση σε σχολεία γενικής παιδείας την επόμενη σχολική διετία, ξεκινώντας από το σχολικό έτος 2023-2024.

Να σημειωθεί ότι από τους νέους αυτούς πίνακες κατάταξης θα προσληφθούν οι αναπληρωτές γενικής παιδείας (40 - 45.000) στα σχολεία όλης της χώρας.

Οι  νέοι απόφοιτοι ΑΕΙ μπορούν να καταθέσουν τα χαρτιά τους για να πάρουν… σειρά για μία θέση στη δημόσια εκπαίδευση. Επίσης, όσοι πτυχιούχοι έχουν ενταχθεί ήδη σε πίνακες από προηγούμενα χρόνια και δεν έχουν διοριστεί, μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια της διετίας έχουν ανανεώσει τα μοριοδοτούμενα ακαδημαϊκά τους προσόντα (π.χ.σεμινάριο - ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). Με τον τρόπο αυτό θα βελτιώσουν τη θέση τους στην κατάταξη βάσει της μοριοδότησης.

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια Εκπαιδευτικών για τις προσλήψεις με ανοικτές αιτήσεις και τους Πίνακες

Τα κορυφαία στην Ελλάδα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών τα οποία πληρούν τη νομοθεσία του προσοντολογίου πραγματοποιούνται εξ αποστάσως και ασύγχρονα από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε συνεργασία με το goLearn και έχουν ανοικτές αιτήσεις

Μπορείτε να κατοχυρώσετε τη θέση και την έκπτωση σας με μόνο 75 ευρώ προκαταβολή ΕΔΩ ΑΥΤΟΜΑΤΑ

Πώς θα προλάβετε να πάρετε ΕΞΤΡΑ 13 μόρια πριν την λήξη των αιτήσεων;

Σύμφωνα με το νόμο η Πιστοποίηση Αγγλικών δίνει 7 μόρια και η Πιστοποίηση Υπολογιστών δίνει 4 μόρια για τους πίνακες των εκπαιδευτικών

Ποια είναι όμως η μόνη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα που προλαβαίνετε να πάρετε πριν τη λήξη των αιτήσεων εφόσον οι πίνακες ανοιξουν τις επόμενες εβδομάδες;

Η μόνη Πιστοποίηση Αγγλικών που αναγνωρίζεται κανονικά από το ΑΣΕΠ και μπορείτε να τη πάρετε ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ 2 ημερών είναι η ONLINE Πιστοποίηση Αγγλικών LTE που παρέχει το goLearn.

Μέσα σε ελάχιστες ημέρες εξασκείστε με τα Mock Tests και δίνετε τηλεξέταση (ηλεκτρονικό τεστ) από τον υπολογιστή του σπιτιού σας!

Δίνετε ΜΟΝΟ READING – LISTENING (Ούτε προφορικά – ούτε έκθεση!).

Πάρτε Πιστοποίηση Αγγλικών πολύ εύκολα μέσα σε 2 ημέρες στα χέρια σας για 7 μόρια!

Ακόμα και σε 2 ημέρες παίρνετε το χαρτί στα χέρια σας.

Αποτελεί την κορυφαία Πιστοποίηση Αγγλικών για ενήλικες που βιάζονται και θέλουν γρήγορα να πάρουν τα μοριοτούμενο κριτήριο της Αγγλικής Γλώσσας.

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ  ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ

Αυτά τα σεμινάρια μοριοδοτούν βάσει νόμου:

Στους πίνακες των εκπαιδευτικών σύμφωνα με την τελευταία νομοθεσία μοριοδοτούν οι επιμορφώσεις Α.Ε.Ι. που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια!

Δείτε εδώ τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια με τη σφραγίδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου που πληρούν τη νομοθεσία και μοριοδοτούν με 2 μόρια:

ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ (ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Σεξουαλική Αγωγή (για το νέο μάθημα στα σχολεία, στα 27 ευρώ το μήνα) (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Ηγεσία και Διοίκηση της Εκπαίδευσης (Κατάλληλο και για στελέχη εκπαίδευσης – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ (ΜΟΝΟ 25 ευρώ το μήνα και εξασφαλίζετε ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ και το πτυχίο του Παν.Αιγαίου!)

Όλα τα 9μηνα (400 ωρών και άνω) σεμινάρια πραγματοποιούνται ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΣΥΓΧΡΟΝΑ!