Σεμινάριο στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων

29/07/2024
150 ώρες
Για Εξετάσεις ΕΟΠΠΕΠ Πιστοποίησης εκπαιδευτών ενηλίκων (Ανοικτές αιτήσεις)

Αποκτήστε το δικαίωμα να δώσετε εξετάσεις στον ΕΟΠΠΕΠ και να πιστοποιηθείτε ως Εκπαιδευτές Ενηλίκων. Με το εξ αποστάσεως ταχύρρυθμο σεμινάριο που προωθεί το goLearn μπορείτε να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις Πιστοποίησης  Εκπαιδευτών Ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ και να προσληφθείτε άμεσα λαμβάνοντας και μόρια.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
πληροφορίες Σεμιναρίου

Ανοικτές αιτήσεις έχει το κορυφαίο,ταχύρρυθμο,σεμινάριο στην Ελλάδα για την Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων που πραγματοποιείται από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης​ σε συνεργασία με το ΕΚΕΚ.

Πότε θα γίνουν οι εξετάσεις Πιστοποίησης - Πώς θα προλάβετε

Η διευθύνουσα του ΕΟΠΠΕΠ, κα Ρεμπούτσικα, σε ομιλία της σε ημερίδα δημοσίου Πανεπιστημίου ανακοίνωσε πως στόχος είναι να γίνουν εξετάσεις εντός του 2024.

Το εξ αποστάσεως ταχύρρυθμο πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 150 ωρών έχει ως στόχο τη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση ατόμων τα οποία ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν και να πιστοποιηθούν από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π ως Εκπαιδευτές Ενηλίκων αλλά και να σας δώσει τη δυνατότητα να προλάβετε τις επικείμενες εξετάσεις!

Πώς παίρνετε την επάρκεια

Για να πάρετε την επάρκεια θα πρέπει να πραγματοποιήσετε το ταχύρρυθμο σεμινάριο που προωθεί το goLearn ώστε να αποκτήσετε δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ. 

Πετύχετε στις εξετάσεις - Εξασκηθείτε στον σχεδιασμό - υλοποίηση Μικροδιδασκαλίας

Αποτελεί το κορυφαίο πρόγραμμα εκπαιδευτών ενηλίκων στην Ελλάδα με το οποίο θα αποκτήσετε εξοικείωση με τις τεχνικές εκπαίδευσης ενηλίκων, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση  μικροδιδασκαλίας ώστε να πετύχετε στις εξετάσεις πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ.

Σχεδιασμός και Υλοποίηση Μικροδιδασκαλίας - SOS για τις εξετάσεις του 2024

Το πιο σημαντικό κομμάτι στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της Μικροδιδασκαλίας. Είναι το κομμάτι που πρέπει να δώσουν μεγάλη προσοχή οι εξεταζόμενοι και να προετοιμαστούν ορθά πριν πάνε στις εξετάσεις.

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός goLearn και ο εισηγητές του έχοντας επιμορφώσει πάνω από 20.000 εκπαιδευτές ενηλίκων έχουν τεράστια εμπειρία στην προετοιμασία των υποψήφιων για τις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ.

Στην ενότητα του Σχεδιασμού της Μικροδιδασκαλίας με υπεύθυνη εκπαιδεύτρια τη κα Αθηνά Γιαννόγκονα οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση να:

• Προσδιορίζουν τα βασικά στοιχεία μιας μικροδιδασκαλίας

• Αντιλαμβάνονται τη μικροδιδασκαλία ως μέσο αναστοχασμού των επαγγελματικών πρακτικών και άρα επαγγελματικής ανάπτυξης των Εκπαιδευτών

• Γνωρίζουν τα βασικά στοιχεία των απαιτήσεων της μικροδιδασκαλίας που απαιτεί ο ΕΟΠΠΕΠ στο πλαίσιο της διαδικασίας πιστοποίησης Εκπαιδευτών Ενηλίκων

Στο πλαίσιο αυτής της Θ.Ε. οι εκπαιδευόμενοι θα σχεδιάσουν μια δική τους μικροδιδασκαλία στο πεδίο της ειδίκευσής τους διάρκειας 20 λεπτών. Για το σχεδιασμό τους θα λάβουν ανατροφοδότηση από τον εκπαιδευτή τους με βάση την οποία θα οριστικοποιήσουν το σχεδιασμό τους. 

Κλειδώστε την επιτυχία σας

Αποκτήστε δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ

Με το σεμινάριο σας παρέχεται το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ - Η πιστοποίηση εκπαιδευτικής επάρκειας πιστοποιεί τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες, προκειμένου να διδάξουν σε ομάδες ενηλίκων, σε δομές της μη τυπικής εκπαίδευσης (ΙΕΚ, ΚΔΒΜ, ΣΔΕ, ΣΕΚ κ.λπ.)

10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλίκων φέρνουν τα νέα προγράμματα κατάρτισης

Τα προγράμματα κατάρτισης που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα μέσω της ΔΥΠΑ, των περιφερειών, του ΕΣΠΑ, των Υπουργείων και άλλων φορέων που χρηματοδοτούνται από το ταμείο ανάκαμψης ανοίγουν χιλιάδες θέσεις εργασίας σε εκπαιδευτές ενηλίκων άμεσα.

2660 ευρώ μισθός για εξ αποστάσεως κατάρτιση από το σπίτι σας

Με βάση το ΦΕΚ για τις αμοιβές των εκπαιδευτών ενηλίκων, ένας εκπαιδευτής, που π.χ. έχει και μεταπτυχιακό, μπορεί να λάβει 19 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης! 
Αυτό σημαίνει:
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 
Στο πρόσφατο πρόγραμμα κατάρτισης των 120.000 ανέργων της ΔΥΠΑ, ένα τμήμα με 140 ώρες κατάρτισης, ο εκπαιδευτής μπορεί να εισπράξει και 2.660 ευρώ.

Το Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων

Ειδικά οι στόχοι του προγράμματος είναι:

 • Η κατανόηση των βασικών θεωρητικών αρχών που διέπουν το πεδίο της Εκπαίδευσης Ενηλίκων,καθώς η ενημέρωση για τις βασικές ευρωπαϊκές και τις συνδεόμενες με αυτές εθνικές πολιτικές που έχουν διαχρονικά διαμορφώσει και εξακολουθούν να διαμορφώνουν μέχρι και σήμερα το πεδίο της Εκπαίδευσης Ενηλίκων και της Δια Βίου μάθησης
 • Η γνωριμία με τις βασικές αρχές σχεδιασμού, υλοποίησης και αξιολόγησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων για Ενήλικες.
 • Ο σχεδιασμός και υλοποίηση μικροδιδασκαλιών στο πεδίο της ειδίκευσης των επιμορφούμενων.

Το πλεονέκτημα του εν λόγω σεμιναρίου είναι πως πραγματοποιείται από Δημόσιο Φορέα, πράγμα απαραίτητο με βάση το νόμο! Παράλληλα πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως χωρίς καμία υποχρεωτική παρακολούθηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΣΠΟΥΔΩΝ

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο:

 • Σε όλους τους απόφοιτους όλων των ΑΕΙ και ΤΕΙ
 • Σε Όσους δεν διαθέτουν την απαιτούμενη εκπαιδευτική εμπειρία  σε ενήλικες, για την απευθείας συμμετοχή τους στις εξετάσεις εκπαιδευτικής επάρκειας του ΕΟΠΠΕΠ.
 • Σε εκπαιδευτές ενηλίκων οποιουδήποτε γνωστικού αντικειμένου και επιστημονικού κλάδου,
 • Σε εκπαιδευτές συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης (π.χ. Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, ΚΕΚ, ΙΕΚ, Σχολές Γονέων, κ.ά.),
 • Υποψήφιους εκπαιδευτές ενηλίκων όλων των γνωστικών αντικειμένων που θέλουν να επιμορφωθούν στο επιστημονικό πεδίο της εκπαίδευσης ενηλίκων, προκειμένου να πιστοποιήσουν την εκπαιδευτική τους επάρκεια  και να διδάσκουν το γνωστικό τους αντικείμενο σε προγράμματα μη τυπικής εκπαίδευσης.
 • Στελέχη δομών ΔιαΒίου Μάθησης (ΙΕΚ, Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, Κέντρα Δια Βίου Μάθησης κ.ά.).
 • Σε όσους θέλουν να εργαστούν - ενταχθούν σε εκπαιδευτικό δυναμικό φορέων μετα-δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και εκπαίδευσης ενηλίκων (π.χ. ΙΕΚ, ΣΔΕ, ΚΔΒΜ)
 • Σε όσους θέλουν να αποκτήσουν μοριοδότηση και προβάδισμα στις προσλήψεις σε ΣΔΕ, ΔΙΕΚ και άλλες δομές
 • Σε στελέχη τραπεζών, επιχειρήσεων και οργανισμών, οι οποίοι επιδιώκουν την απόκτηση και αναβάθμιση γνώσεων και ικανοτήτων σχετικών με την Εκπαίδευση Ενηλίκων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εκπαιδευτής ενηλίκων, ο οποίος δεν είναι πιστοποιημένος από τον ΕΟΠΠΕΠ, χάνει το προβάδισμα για προσλήψεις σε προγράμματα συμπληρωματικής εκπαίδευσης, σε σεμινάρια, σε επιμορφώσεις που οργανώνονται από φορείς Δια Βίου Μάθησης (Πανεπιστήμια, Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης, ΙΕΚ, ΚΔΒΜ, ΣΔΕ).

ΔΙΔΑΚΤΡΑ - ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι εκπτώσεις ισχύουν για αιτήσεις που θα γίνουν μόνο έως 24/07
Για νέες αιτήσεις ως τις 24/07 : 245 ευρώ με δόσεις ή 205 ευρώ ΕΦΑΠΑΞ
Εκπτωτική τιμή για επιμορφούμενους goLearn: 215 ευρώ με δόσεις

Κανονικό Κόστος χωρίς έκπτωση: 400 ευρώ

ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Νέο τμήμα ξεκινάει: 29 Ιουλίου (Για να προλάβετε τις εξετάσεις)
Αιτήσεις έως 24/07

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Αιτήσεις έως
Βεβαιώσεις
Πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης - Με αυτό μπορείτε για να δώσετε εξετάσεις επάρκειας στον ΕΟΠΠΕΠ
Διοργανωτές
ΕΚΕΚ
ΕΚΕΚ
ΕΚΕΤΑ
Κόστος
205€
ΕΦΑΠΑΞ ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 24/07
245€
ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΕΩΣ 24/07
215€
ΓΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΩΣ 24/07

Testimonials

Σωτήρης Κοντούρης

"Εξαιρετικό υλικό για σίγουρη επιτυχία - Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος"

Πραγματοποίησα το σεμινάριο Εκπαίδευσης Ενηλίκων αλλά και το σεμινάριο Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και με τα 2 σεμιναρια. Το εκπαιδευτικό υλικό ήταν πολύ ποιοτικό ενώ οι εισηγητές πολύ καλοί, κατατοπιστικοί και πολύ άμεσοι

Σοφία Τζιατζή

"3 σεμινάρια έχω κάνει στην goLearn - Αυτό ήταν το καλύτερο"

Έχω κάνει Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και σχολική Ψυχολογία στην goLearn. Η εκπαίδευση εκπαιδευτών ενηλίκων ήταν το καλύτερο. Όχι οτι δεν εμεινα ικανοποιημένη με τα υπόλοιπα αλλά αυτό είχε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο. Πήρα το πτυχίο μου μέσα σε μία ημέρα αφότου τελείωσα σκεφτείτε. Η ενότητα για την μικροδιδασκαλία μάλιστα ήταν κορυφή

Παράλληλα προγράμματα

Σεμινάριο στις Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων
Το Νεο επιμορφωτικό "Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων" με βάση την πρόσφατη αλλαγή του νόμου για τη...
Ημερομηνία έναρξης 26.08.2024
Διάρκεια 800 ώρες - 9 Μήνες
Εγγραφές Έως 24.07.2024
Διοργανωτής GoLearn
E-LEARNING
Σεμινάριο στις Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων
Επιμόρφωση σε Θέματα ΣΔΕ
Το εξ αποστάσεως και ασύγχρονο πρόγραμμα  "Επιμόρφωση σε Θέματα ΣΔΕ" δίνει 2 έξτρα μόρια για...
Ημερομηνία έναρξης 26.08.2024
Διάρκεια 800 ώρες - 9 Μήνες
Εγγραφές Έως 24.07.2024
Διοργανωτής GoLearn
E-LEARNING
Επιμόρφωση σε Θέματα ΣΔΕ
Ειδική Αγωγή: 9μηνο Μοριοδοτούμενο σεμινάριο για ΑΣΕΠ
Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) σε συνεργασία με το goLearn ξεκινάει νέο κύκλο...
Ημερομηνία έναρξης 29.07.2024
Διάρκεια 9 μήνες (400 ώρες)
Εγγραφές Έως 24.07.2024
Διοργανωτής ΕΛΜΕΠΑ GoLearn
E-LEARNING
Ειδική Αγωγή: 9μηνο Μοριοδοτούμενο σεμινάριο για ΑΣΕΠ